Credite nebancare la oferta de la Garanti Credite de Consum

Daca vreti sa va cumparati ceva sau doar sa faceti rost de bani, Garanti Credite de Consum va sta la dispozitie cu oferte foarte bune


Garanti Credite de Consum este in fapt o auxiliara a grupului financiar-bancar Garanti, fiind mai precis numele sub care functioneaza in piata societatea nebancars Ralfi IFN, ca parte a acelui grup.

Ei bine, din acest grup financiar mai face parte pe langa Garanti Bank, Garanti Credite de Consum (numele sub care activeaza in fapt Ralfi IFN SA), Garanti Leasing si Garanti Credite Ipotecare (de asemenea o societatea sub care functioneaza Domenia Credit IFN SA).

Constituindu-se ca uan din cele mai mari societati din piata creditelor de consum, Ralfi IFN ofera produse si servicii de creditare nebancare astfel:

- credite in magazin
- credite d enevoi personale
- asigurari

Aceasta firma non-bancara, Ralfi IFN, pune accentul pe rapiditatea cu care acorda credite, pe flexibilitate, in speta pe conditii lejere de acordare a imprumuturilor si pe segmentul de piata foarte larg caruia i se adreseaza.

De la Ralfi IFN (sau Garanti Credite de Consum), poti face rost de credite de nevoi personale, de achizitie, de servicii medicale, etc.

Creditele de nevoi personale acordate de Garanti Credite de COnsum iti pot indeplini visele, ele fiind destinate unei plaje largi de clienti si unor cerinte din cele mai diverse.

Cea mai usoara forma de creditare de la Ralfi IFN este Creditul COMOD.

Prin intermediul unui asemenea imprumut poti face rost de pana la 30.000 lei, pe care nu trebuie sa-i justifici in vreun fel.

Rata creditului este una fixa pe toata durata derularii contractului.

Caracteristicile acestui tip de credit:

- rapiditate
- usurinta in acordare
- rata fixa
- VENIT MINIM ACCEPTAT DE 700 DE LEI PENTRU ANGAJATI SAU DE 600 LEI PENTRU PENSIONARI
- varsta maxima de 69 de ani.

Pentru a accesa acest imprumut "comod" ai nevoie de urmatoarele documente:

- actul de identitate
- ultima factura de utilitati
- extrasul de cont
- adeverinta de venit sau ultimii 3 fluturasi de salariu
- declaratia venituri pe anul anterior
Pentru pensionari: talon de pensie, decizie de pensionare.
Pentru PFA: decizia finala de impunere pe ultimul an.

De exemplu, daca vrei sa imprumuti o suma de 4.500 de lei de la Ralfi IFN, pentru o perioada de 36 de leuni, rata lunara va fi de 204,24 lei, iar dobanda anuala efectiva de 51,64%, suma totala pe care o ai de plata este de 7.352,69 lei.

Daca imprumuti aceeasi suma de 4.500 lei pe o perioada de 12 luni, rata lunara va fi de 459 lei. De asemenea, pentru un imprumut de 2.000 lei, contractat pe 12 luni, rata lunara va fi de 209 lei.

Garanti Credite de Consum (sau Ralfi IFN SA) acorda credite sub egida CASHEXPRESS. Deci toate aspectele creditului comod descrise mai sus sunt valabile pentru ceea ce gasiti in piata sub denumirea de CASHEXPRES. De asemenea, retineti ca aici este descris doar creditul "comod", iar in portofoliul Garanti Credite de Consum si implicit cel al Cashexpres, mai exista inca doua tipuri de imprumuturi destinate unor nevoi personale, prin care puteti beneficia de sume mai mari de bani. Aceste tipuri sunt: creditul "prietenos" si creditul "generos".

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet