duminică, 23 martie 2014

Credite iuti pentru microintreprinzatori rapizi

Pentru intreprinzatori, agriculturi si meseriasi din  mediul rural, IFN-ul Good.Bee ofera credite  si consultanta dinanciara


Good.Bee Credit IFN este o societate non-bancara specializata in acordarea de imprumuturi pentru micii intreprinzatori, conditiile de eligibilitate impuse de aceasta firma fiind destul de lejere, iar ofertele lor venind tocmai in intampinarea nevoilor imediate ale oamenilor si in reducerea semnificiativa a bricratiei specifice produselor financiare bancare.

Good.Bee Credit IFN are in portofoliul de activitate doua tipuri de produse, si anume, creditul pentru capitalul de lucru sau creditul circulant si creditul pentru investitii. De asemenea, in aceeasi directie, Good.Bee Credit IFN ofera si posibilitatea unei refinantarii pentru clientii lor.

Creditul pentru capitalul de lucru este accesibil tuturor clientilor; clientii isi pot finanta astfel fonduri de marfuri, capital de lucru, lucrari agricole, achizitionarea de seminte, ingrasamant, materii prime si materiale. Acest imprumut se contracteaza pentru maxim 36 de luni, iar garantia este in functie de activitate fiecarui client in parte, precum e de altfel si graficul de rambursare. Exista pentru aceasta tipologie de creditare si o perioada de gratie de maxim 6 luni pe an.

Creditele pentru investitii sunt promovate in sensul achizitionarii unor utilaje, constructii, renovari sau modernizari de sedii, depozitie, spatii de productie, achiztiei de animale, construirii de sere, solarii ori silozuri, etc.Acest tip de credit poate fi contractat pentru o perioada de maxim 7 ani, iar garantia este in functie de valaoarea creditului solicitat. Si la acest produs financiar exista o perioada de gratie de 6 luni.

In privinta refinantarilor acordate de Good.Bee Credit IFN, se poate afirma ca sunt accesibile tuturor clientilor, indiferent de forma juridica a acestora. La refinantare sunt acceptate credite in derulare de la alte institutii financiare atat pentru capitalul circulant cat si pentru cel de investitii. Refinantarea poate fi facuta pentru un termen de maxim 7 ani, cu o perioada de gratie de 6 luni pe an. Garantia la refinantare este in functie de valoarea creditului, iar rambursarea se face in functie de obiectul destinatar al imprumutului.

Pentru solicitarea unui credit la Good.Bee Credit IFN, aveti nevoie de:

- o cerere tip;
= act de identitate;
- documente de atestare ale veniturilor
- documente privitoare la alte credite;
- documente de atestare a dreptului de proprietate asupea bunurilor ce se constitutie drept garantie;
- plan de afaceri.

Aflati mai multe de pe site-ul acestui IFN: https://www.goodbeecredit.ro.

Exemplu de calcul: pentru un credit cu dobanda fixa, de 10.000 lei, pentru o perioada de 2 ani de zile, rata lunara va fi de 555,56 lei (primele 3 luni din fiecare an aflandu-se in perioada de gratie, cu exceptia comisioanelor implicate in al doilea an de creditare).

Faceți căutări pe acest blog