Solutii de finantare in 2014

Care mai sunt variantele obtinerii unor imprumuturi rapide la nivelul anului 2014?


Reticenta bancilor in a acorda credite romanilor in 2013 a determinat o actiune in masa a acestora catre sectorul nebancar, in special catre celebrele imprumuturi rapide.

Daca anul trecut creditele nebancare rapide au fost foarte ofertate de romani, anul acesta unele banci au inceput sa promoveze la randul lor segmentul de credite rapide (vezi cazul OTP si Banca Transilvania). Chiar daca exista aceste manifestari incipiente din partea bancilor, tot Institutiile Financiare Nebancare tin capul de afis in privinta permisivitatii acordarii imprumuturilor. 


Romanii sunt interesati de creditele rapide nebancare, in special la inceput de an, cand sarbatorile au golit buzunarele, cand factura la intretinere este mai mari. Este firesc ca orice om sa-si analizeze situatia financiara la inceput de an si sa incerce sa-si rezolve problemele aparute, de aceea cererile pentru accesarea unui credite sunt numeroase, iar intrebarile si mai numeroase.

Ca in orice domeniu, si in cel al creditelor pentru rau platnici sunt multi "cunoscatori", insa, oamenii vor informatii obiective, nu pareri sau opinii proprii. Desi forumurile dezbat pe larg problema creditelor rapide, cetatenii raman cu un gust in general amar, cand vine vorba de informatii concludente in privinta conditiilor de eligibilitate, a costurilor aferente unui imprumut, etc.

Ce solutii de finantare sunt in 2014?

Ca raspuns la aceasta intrebare va pot spune ca sunt multe IFN in piata, societati nebancare acreditate de BNR (daca nu sunteti siguri acest fapt, puteti verifica pe site-ul BNR lista societatilor nebancare acreditate).

Credite rapide nebancare acorda majoritatea institutiilor financiare nebancare, insa, este indicat sa apelati la o societate cunoscuta.

Ce variante avem?

1. CETELEM - cea mai mare dintre societatile nebancare, de aceea este si cea mai cautata; are o gama larga de produse si servicii financiare:
- credite în magazin;
- credite de nevoi personale;
- credite de nevoi personale cu ipoteca;
- carduri de credit;
- credit auto.

Avantajele creditelor rapide de la Cetelem sunt mari: timp de acordare - 24 de ore, raspuns in cateva minute, ai la dispozitie serviciul de creditare online, nu ai comision de administrare, nu ai comision de analiza, DAE de doar 10.9%, rate fixe pe toate perioada de creditare.

2. OTP Credit - credite rapide cu o dobanda foarte mica. La OTP poti lua imprumuturi nebancare acordate ultra rapid cu o dobanda de bun simt. In plus, ai 0 lei comision de deschidere cont curent, 0 lei comision de administrare credit, fiecare a 12-a rata fara nicio dobanda, dobanda fixa pe toata perioada creditului, 0 comision de analiza si poti aduce si co-debitor. Iar veniturile luate in considerare de OTP Credit sunt foarte variate, astfel ca foarte multi romani pot fi eligibili pentru a obtine un imprumut rapid in 2014 de la OTP.

2. PROVIDENT - una dintre primele institutii financiare nebancare aparute in piata, fiind prima societate ce a introdus pe piata romaneasca creditele la domiciliu, insa si una dintre cele mai scumpe, acordand imprumuturi nebancare cu DAE ce poate ajunge si la 100%. Pe de alta parte, flexibilitatea in acordarea imprumuturilor nebancare, rapiditatea si respectul pentru client au facut acest IFN o companie cautata de multi romani. Fiind printre putinele IFN-uri ce ies din mediul online din punctul de vedere al reclamelor, Provident da semne ca va avea o mai mare vizibilitate la nivelul lui 2014.

4. FRFS (Forza Rossa Fiancial Services) - societate ce functioneaza sub Ralfi IFN, ce se afla sub Garanti Bank, ofera credite rapide de nevoi personale intr-un timp record, in doar 24 ore. Conditiile de creditare sunt mai putin flexibile decat la alte IFN-uri sau chiar decat la banci, insa pentru persoanele eligibile, FRFS este o solutie excelenta de a lua bani cu imprumut. Dobanda mica, comparativa cu cea a bancilor comerciale, rapiditate maxima prin aprobarea ultrarapida in 24 de ore, rata fixa, fara avans, consultanta la domiciliu, documentatie foarte, foarte simpla, transparenta procesului de acordare a creditului.

5. Viva Credit - societate ce acorda credite pana la salariu - sume mici de bani pentru perioade scurte de timp; imprumutul este acordat 100% online, iar dobanda anuala efectiva este enorma, insa, pe termen scurt poate fi o solutie avand in vedere ca cerintele sunt minime, si mai ales, ca de la Viva se pot imprumuta si cei ce au restante la alte credite si sunt inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici. 

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet