VREI UN IMPRUMUT RAPID NEBANCAR?

Apeleaza la creditele nebancare de la BT Direct IFN


BT Direct este o Institutie Financiara Nebancara, membra a grupului Banca Transilvania, ce functioneaza la noi inca din 2003, deci, avand state vechi in domeniul acordarii creditelor nebancare. BT Direct IFN acorda credite persoanelor fizice ce vor sa-si rezolve probleele apeland la creditele de consum, de tipul nebancar.

 Avantajele creditelor nebancare BT Direct IFN:

- nu necesita giranti;
- ofera rapiditate;
- flexibilitate in evaluare, luandu-se in calcul toate veniturile clientilor ce pot fi dovedite cu acte;
- se poate face rambursare anticipata a creditului cu instiintarea in scris a creditorului;
- este un credit accesibil.

Caracteristicile si conditiile imprumuturilor BT Direct IFN:

  1.     Perioada de finantare: 6, 12, 18, 24, 30, 36, 42, 48, 54 si 60 luni;
  2.     Varsta solicitantului trebuie sa fie cuprinsa intre: minim 18 ani la inceputul contractului de finantare si maxim 70 ani la data la care se va achita creditul;
  3.     Solicitantul trebuie sa fie angajat pe perioada nedeterminata sau cel putin pe perioada finantarii, pensionar sau persoana fizica autorizata;
  4.     Solicitantul trebuie sa fie cetatean roman si rezident in Romania;
  5.     Pentru angajati - vechime la ultimul loc de munca: minim 3 luni. 

Procedura de acordare a creditelor nebancare de la BT Direct IFN  are la baza semnarea unui contract de credit intre creditor (BT Direct IFN, Grupul Financiar Banca Transilvania), client si intermediarul de credit.

Care sunt actele de care aveti nevoie pentru imprumuturile acordate de institutia nebancare BT Direct? Actul de identitate si dovada sursei de vanit (adeverinta de salariu sau talonul de pensie) sunt suficiente pentru a obtine imprumuturile nebancare de care aveti nevoie la BT Direct IFN SA.

Acte necesare pentru acordare imprumuturilor pentru salariati

- Copie dupa actul de identitate. Nu se accepta BI/CI provizorii, cu modificari sau stersaturi. Copia documentului trebuie sa fie lizibila si clara.

- Adeverinta tip de venit care trebuie sa nu fie mai veche de 30 zile calendaristice, sa prezinte numar de inregistrare, telefonul societatii, stampila societatii, numele in clar, semnaturile persoanelor autorizate.

Adeverinta de venit trebuie sa fie completata in totalitate, iar acolo unde nu exista informatie se va scrie "-". Adeverinta de venit poate fi descarcata de aici:

Acte necesare pentru acordare imprumuturilor pentru pensionari

- Copie dupa actul de identitate (valabil). Nu se accepta BI/CI provizorii, cu modificari sau stersaturi. Copia documentului trebuie sa fie lizibila si clara.

- Talon de pensie original (din ultimele 2 luni calendaristice)

- Dupa caz, Decizia de pensionare din care sa rezulte ca pensia este definitiva la data analizei (copie).

Iata si un exemplu de calcul rulat de noi pe calculatorul existent pe platforma BT Direct IFN. Creditul analizat a fost de 2000 de lei, pentru 6 luni:

provident.ro%20

Postări populare de pe acest blog

DOCUMENTE NECESARE PENTRU A LUA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT

Simplu si rapid cu dobanda 0

OFERTA CREDITE NEBANCARE DE LA PATRIA CREDIT

creditfix.ro