duminică, 17 noiembrie 2013

IMPRUMUTURI RAPIDE IN 24 DE ORE

Poti obtine imprumuturi rapide in 24 de ore de la IFN-uri? In cat timp poti face rost de bani apeland la creditele nebancare rapide?


Imprumuturile rapide reprezinta un concept conturat din ce in ce mai mult pe piata creditelor nebancare din Romania. Chiar daca suntem intarziati fata de alti europeni, din multe puncte de vedere, in privinta acestor produse financiare suntem in trend cu moda europeana, chiar si in privinta restrictionarii lor.

Daca in Anglia si Franta, imprumuturile rapide au fost  restrictionate la maxim, in Romania, metoda este mult mai simpla: regulile BNR au scos de pe piata creditele rapide doar cu buletinul, fapt ce a redus dramatic acordarea creditelor nebancare.

Din cauza crizei, cerintele BNR a determinat o schimbare a creditelor de consum, in special pe segmentul imprumuturilor nebancare.

Chiar daca unele IFN-uri si-au pastrat inca forme lejere de accesare, totusi, aceste conditii sunt limitate de gradul de indatorare, factor impus prin lege, de el trebuind sa tina cont orice societate ce acorda un imprumut. Avand in vedere ca acest grad de indatorare nu trebuie sa depaseasca un anumit prag, societatea trebuie sa solicitate dovezi privind veniturile pentru a-l stabili, deci... Adio credite doar cu buletinul!.

Exista inca mari diferente in privinta conditiilor de eligibilitate de la IFN la IFN, diferente derivate in primul rand din verificarea trecutului ca si creditor (societatea vrea sa vada daca ai avut restante la alte credite, daca ai fost rau platnic, etc) si apoi din documentele de justificare a venitului.

Cu cat conditiile de eligibilitate impuse sunt mai drastice, cu atat dobanda este mai mica. Pe acest principiu, imprumuturile rapide, in special cele ce pun la dispozitia clientilor banii intr-un timp record (chiar si in 24 de ore), au cele mai mari dobanzi din piata. 

Documente necesare pentru imprumuturi rapide de la FRFS

Primele documente necesare pentru acordarea unui imprumut sunt: ultima factura la utilitati ( apa, canal, gaze, energie electrica ) si actul de identitate. Dupa care sunt o serie de acte necesare defalcate in functie de activitatea pe care o aveti in momentul aplicarii.

Pentru angajatii cu carte de munca sau alta forma de angajare sunt necesare:
- adeverinta de salariu ( adeverinta de salariat ) pentru a demonstra ca este angajat cu forme legale;
- fisa fiscala ( intrebati la contabilitate pentru mai multe informatii ) pentru a demonstra vechimea si plata tuturor impozitelor de catre angajator;
- la cele de mai sus se adauga si copie dupa buletin ( act de casatorie daca este cazul ) si o factura la utilitati.

Pentru pensionari este obligatoriu sa aiba pana in 69 de ani si sa aiba urmatoarele documente:
- un talon de pensie ( de preferat ultimul ) pentru a demonstra venitul lunar pe care il are;
- decizia de pensionare;
- se aduga si copie dupa actul de identitate si o factura la utilitati ( apa, canal, gaze, electricitate ).

Faceți căutări pe acest blog