CREDITE RAPIDE "CA LA MAMA ACASA"

Credite rapide si servicii corespunzatoare mai "altfel"


Oricat am fi de ingaduitori, noi romanii, tot ne-am saturat de fitele bancilor din ultima vreme, iar acest fapt poate avea si parti pozitive in situatia in care, spre exemplu, unele companii (in special de stat), s-ar hotara sa-si mute operatiunile curente de la Bancpost (de exemplu), catre ING (alt exemplu). Poate ca aceste schimbari ar mai trezi un pic bancherii adormiti in somnul lung in care, trebuie sa recunoastem, ne si deranjeaza cu sforaitul lor.

Chiar daca la prima vedere este o gluma, trebuie sa va conform contrariul: nu glumeam.

Lasand la o parte aceste zvacniri de mandrie nationala, este de remarcat totusi efortul pe care unele banci le fac pentru a-si atrage clientii, asa cum este cazul OTP Bank.

OTP Bank, pe langa faptul ca functioneaza pe partea de creditare in conditii aproape similare celor de diainte de criza, in speta, acorda imprumuturi doar cu buletinul de identiatate si o adeverinta de venit din care sa rezultate gradul de indatorare, ofera si alte servicii atasate pachetelor de baza de credite rapide.

Creditele rapide de la OTP prezinta doua disponobilitati, si anume, creditul pentru finantarea capitalului de lucru si creditul pentru achizitionarea de echipamente. Cu alte cuvinte, nu numai Institutiile Financiare nebancare ofera imprumuturi rapide in conditii de eligibilitate scazuta, ci si unele banci.

Ce inseamna credite rapide la OTP?

Inseamna in primul rand aprobarea creditului si posibilitatea folosirii banilor chiar in ziua semnarii contractului de credit. De asemenea, poti utiliza imprumutul rapid pentru a-ti refinanta alte credite, conditia este sa aiba aceeasi destinatie. Suma maxima pe care o poti solicita este de 40.000 de lei, pe o perioada de pana la 24 de luni; nu sunt necesare garantii imobiliare.

Cum spuneam mai sus, cu un buletin de identitate si o adeverinta de venit obtii rapid banii de care ai nevoie.


Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet