AVEM IDEI DE BLACK FRIDAY! AVETI BANI?

Daca n-aveti banii necesari sa va rasfatati de Black Friday, apelati la creditele rapide online de la IFN


Institutiile Financiare Nebancare si unele banci au scos pe piata produse speciale pentru Black Friday si pentru perioada imediat urmatoare cand se da startul practic cumparaturilor ce vor urma cu prilejul sarbatorilor de Craciun.

Obiecte casnice, gagdet-uri, haine, incaltaminte, carti, jucarii; un amalgam de oferta va stau la dispozitie si sunt gata sa vi se ofere, atata timp cat vi le doriti. Daca nu va permite, dar vreti totusi sa le achizitionati la preturi mai mici, apelati la creditele rapide online de la IFN.

Ofertele de creditare de la IFN-uri sunt numeroase, iar faptul ca puteti aplica online inseamna sa diminuati semnificativ timpul in care veti face rost de bani. 

Incepand cu Forza Rossa Financial Service, societate nonbancara ce a dat startul in campania Black Friday, pentru creditele rapide nebancare, majoritatea IFN-urilor au in portofoliu oferte de creditare rapida pe care le puteti accesa daca va doriti sa faceti rost de bani intr-un timp scurt.


Tot cu prilejul Black Friday, BRD Financiare si altex au scos impreuna o oferta ce permit cumparatorilor sa plateasca prima rata in 2014 (La Altex, cumparaturile de Black Friday pot fi plătite in 2014.

"Clienţii interesaţi de obţinerea unui credit Respiro se pot adresa operatorilor de credit din magazinele Altex, formalităţile de acordare realizându-se pe loc, în baza unei documentaţii minimale. Mai multe detalii, precum şi simulări, pot fi solicitate operatorilor din reţeaua Altex.", se arata in comunicatul BRD Finance.

O alta varianta de creditare este cea atasata cardurilor de credit, ce poate fi o solutie mai ieftina si poate chiar mai rapida uneori. Practic creditul il obtii instant dupa ce ai depus documentele solicitate si ti-a fost aprobat creditul. Marile retele de comercianti participa la astfel de programe impreuna cu institutiile financiare, dand posibilitatea clientilor sa-si ramburseze creditele chiar si in 12 luni.


Un astfel de card de care puteti beneficia rapid este CardAvantaj de la Credit Europe Bank. Puteti aplica online!

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet