RISCURILE CREDITELOR DOAR CU BULETINUL

Saracia si disperarea creeaza avalanse de cereri de credite doar cu buletinul, camatarii interzisi prin lege se manifesta doar online


Mult ravnitele credite de consum doar cu buletinul pareau mai ieri uitate si trecute intr-un con de umbra, chiar in conditiile in care Institutiile Financiare Nebancare s-au inmultit simtitor in ultimii ani. Ei bine, creditul rapid doar cu buletinul n-a fost uitat de cetatenii nevoiasi si nici de afaceristii profitori, asa ca, in ultima vreme ies la iveala tot mai multe cazuri de cetateni disperati, ce s-au imprumut doar cu buletinul si cu o garantie materiala substantiala.

Mai zilele trecute am vazut un reportaj la PRO TV, un cetatean cu o masina de lux, vorbind agramat, ne transmitea ca l-a atras un IFN spunandu-i ca-i acorda imprumut nebancar doar cu buletiul, la o dobanda 0. Cat de credul poti sa fi astfel inca sa ajungi sa te imprumuti, gandindu-te ca o societate comerciala iti da niste bani doar pe ochi frumosi, transformandu-se din firma de credite in societate de binefacere. O alta doamna era intrigata ca-si pierde casa pentru ca a participat ca si garant cu casa la creditul nebancar (doar cu buletinul) al unei prietene de-o viata.

Evident, blamate sunt imprumuturile rapide doar cu buletinul, nicidecum prostia oamenilor. Dragi romani, IFN-urile nu sunt societati nonprofit, nu fac acte de volutariat, nu va imprumuta bani, doar cu buletinul, la dobanda 0 (zero). IFN-urile sunt societati comerciale care supravietuiesc din acordarea de imprumuturi catre populatie, deci, din dobanda pe care o iau de la clienti pentru creditele puse la dispozitie, in orice conditii si cu orice criterii de eligibilitate.

Saracia ii impinge pe romani sa faca acte disperate, inclusiv sa se imprumute la niste dobanzi fabuloase, insa, nu saracia ii obliga sa aleaga imprumuturile rapide, eventual si la domiciliu (la care se plateste comision de gestionare la domiciliu, aproape jumatate din creditul minim solicitat). Nu saracia ii determina sa inchida ochii si sa semneze orice contract de credit doar cu buletinul. Doar prostia poate sa determine astfel de acte de vointa, iar acest lucru n-are leac.

Chiar in conditiile in care camataria a fost interzisa prin lege, in mediul online gasesti zeci de anunturi de imprumuturi doar cu buletinul acordate de persoane fizice si chiar juridice (un fel de societati de brokeraj). Dobanzile solicitate de acesti camatari ai internetului sunt uriase, astfel ca, cei ce se inhama la astfel de imprumuturi intotdeauna ajung sa plateasca scump orbirea de o secunda. 
provident.ro%20

Postări populare de pe acest blog

DOCUMENTE NECESARE PENTRU A LUA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT

Simplu si rapid cu dobanda 0

OFERTA CREDITE NEBANCARE DE LA PATRIA CREDIT

creditfix.ro