IMPRUMUTUL PANA LA SALARIU - SOLUTIA DE CRIZA

Ai nevoie de o suma de bani imprumut pana iei salariul? Apeleaza la creditele pana la salariu de la IFN-uri!


Tipurile de imprumuturi "pana la salariu" sunt cunoscute in lumea intreaga ca payday loans. Aceasta forma de creditare este una raspandita care a inceput sa prinda contur si la noi in tara, odata cu lansarea pe piata de catre Viva Credit a marcii inregistrate "creditele pana la salariu". 

Cand problemele financiare iti dau batai de cap, iar solutiile de finantare se gasesc greu, atat bancile cat si alte institutii financiare devenind destul de reticente in a acorda imprumuturi, oameniilor le ramn putine variate de a face rost de bani. In general, acestia apeleaza la rude, la apropiati, la colegii de la serviciu, ori mai nou vand cate ceva pe site-urile de specialitate care au inceput sa se inmulteasca in ultima vreme. 

Cand singura posibilitatea de a contracta un credit raman Institutiile Financiare Nebancare, oamenii sunt dispusi mai degraba sa ia o suma mica de bani, pe termen scurt, adica, atat cat ar avea nevoie pentru a-si rezolva o problema de urgenta. Acestia nu s-ar dori impovarati pe termen lung, cunoscand faptul ca dobanzile practicate de IFN-uri sunt destul de mari, si un imprumut pe termen lung i-ar impovara financiar. 

Ei bne, chiar daca dobanzile creditelor rapide pana la salariu sunt destul de piparate, totusi, sumele mici imprumutate reprezinta o varianta de compromis pe care oamenii o acceseaza din ce in ce mai des, avand in vedere situatia financiara destul de grea prin care trece Romania si conditiile generale de a-ti gasi un serviciu mai bine platit, ori doar de a-ti gasi un serviciu. 

Pe piata romaneasca, dupa Viva Credit, cei ce au lansat creditul pana la salariu, au aparut o serie de institutii nebancare ce acorda credite pana la salariu. 

Una din cele mai noi aparute este Euro Credit IFN, o institutie nebancara ce activeaza in jud. Dolj, in Craiova. Aceasta societate are in portofoliul de activitate imprumutul rapid pana la salariu. 

Imprumutul pana la salariu de la Euro Credit IFN, prezinta urmatoarele caracteristici:

- valoarea imprumutului: 100% din venitul net;
- valoarea maxima: 2500 lei;
- rata dobanzii: 5% pe an;
- perioada de acordare: maxim 30 de zile;
- comisioane: 0% pe an;
- venitul acceptat: orice venit personal ce poate fi demonostrat;
- modalitatea de rambursare: o singura plata, la finalul contractului de credit;
- rambursare in avans este posibila fara plata altor comisioane;
- gradul de indatorare: 100% din venitul net lunar;
- criterii de eligibilitate pentru accesarea unui imprumut pana la salariu: 
  1. varsta minima 18 ani si maxim de 70;
  2. salariati cu vechime de minim 3 luni la actualul loc de munca;
  3. pensionai - pensie pentru munca depusa;
  4. giranti;
Imprumutul pe termen scurt sau creditele denumite "pana la salariu" sunt cunoscute in intreaga lume, reprezentand solutii pentru probleme de moment, rapide si uspr de accesat. Sunt momente in viata cand ai nevoie de o suma mica de bani pe termen scurt, pentru a va rezolva o urgenta; creditele pana la salariu reprezinta solutia ideala in aceste situatii. Ele sunt o forma de imprumuturi rapide, deci, banii ii primesti urgent, in conditii de eligibilitate minima, fara multe acte si fara verificari. 

Pentru mai multe detalii privind creditele pana la salariu oferite de Euro Credit IFN, accesati platforma acestora http://www.euro-credit-ifn.ro/tipuri-de-imprumuturi/imprumut-rapid-pana-la-salariu.html

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet