CREDITE NEBANCARE ONLINE DE LA CETELEM

Vrei sa apelezi la creditele nebancare si nu stii ce IFN sa alegi? Acceseaza imprumuturile rapide de la Cetelem


Desi pare un slogan ieftin, si nu de putine ori aceasta Institutie Financiara Nebancara a fost blamata pe formuri si prin alte medii deschise oricarui cetatean, nu intotdeauna modele ale societatii, totusi, parerea mea este ca Cetelem fiind una din cele mai mari IFN-uri din Romania si mai ales, practicand o dobanda decenta in comparatie cu alte societati de gen, putem spune ca ar putea fi printre primele firme de interes pentru cei ce doresc sa apeleze la imprumuturile nebancare, indiferent de forma lor de accesare.

Ei bine, in ciuda a ceea ce spun forumurile, Cetelem face o reclama destul de decenta si, mai ales, avand in vedere detaliile foarte mari pe care le furnizeaza in legatura cu ofertele lor de credite nebancare, este putin probabil sa ajungi sa fi "pacalit", doar daca intentia ta initiala a fost de a nu rambursa imprumutul, de a profita de pe urma unuei astfel de creditari.

Acestea fiind spuse, haideti sa vedem impreuna ce inseamna creditele online de la Cetelem!

Prin acest serviciu de creditare online, Cetelem a creat facilitatea unui client de a accesa direct un credit, fara intermediari, prin intermediul aplicatiilor online. Aplicatia online iti permite sa accesezi un imprumut prin internet, fara costuri suplimentare. Tot ce trebuie sa faci este sa" completezi formularul online, sa printezi docuemntele si sa trimiti documentele completare.

Avantajele creditelor nebancare online de la Cetelem:

- preaprobarea instant a creditului online;
- timpul redus;
- accesezi un credit de la tine de acasa, din fotoliu;
- documentele sunt minime si formalitatile reduse.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a apela la creditele online Cetelem:

- sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani;
- vechime in munca de minim 3 luni, la ultimul loc de munca,
- documente doveditoare privind venitul lunar.

Aceasta fiind spuse, iata si un exemplu de calcul pus la dispzitie de Cetelem:

Daca imprumuti 10.000 de lei pentru 20 de luni, ai de plata, pe langa un comision de administrare de 22 de lei (lunar), o dobanda anuala efectiva de 13,92%. Suma totala de rambursat va fi de 11.186 lei.

Daca comparati DAE cu cea practicata de alte IFN-uri veti constanta ca aceste credite accesate online, de la Cetelem, sunt printre cele mai bune oferte din piata creditelor nebancare.
provident.ro%20

Postări populare de pe acest blog

DOCUMENTE NECESARE PENTRU A LUA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT

Simplu si rapid cu dobanda 0

OFERTA CREDITE NEBANCARE DE LA PATRIA CREDIT

creditfix.ro