PIATA CREDITELOR RAPIDE PERMISIVE

Creditele rapide accesibile cu acte putine: buletinul si o adeverinta de venit


Daca este sa discutam despre lejeritatea creditelor nebancare, trebuie sa ne indreptam atentia spre creditele rapide, in a caror arie intra si un concurent serios, si anume, cardul de credit. Putem sa spunem despre cardurile de credit ca sunt o forma de creditare rapida, permisiva, chiar mult mai permisiva decat sunt la baza aceste credite rapide nebancare.

Avantajul cardurilor de credit fata de creditele rapide deriva din dobanda, in primul rand, dobanda mai redusa decat a unui credit rapid, iar faptul ca comisionul de acordare este zero, si exista o mare usurinta de acordare, reprezinta un atu in plus si genereaza incredere din partea clientilor.

Atractivitatea cardurilor de credit a sporit, iar dobanzile acestora sunt mai mici decat la celelalte credite de consum, bancare sau nebancare. Facilitatile de obtinere si folosire a unui card de credit sporeste interesul clientilor, marind portofoliul de clienti la cardurile de credit.

Functionarea in sine a cardului de credit are si parti negative, legate in principal de faptul ca posesorul cardului nu se poate indatora la nesfarsit prin folosirea lui. Limita de credit se reintregeste pe masura rambursarii, deci banii pot fi imprumutati la nesfarsit. Cand opteaza pentru un credit rapid prin cardul de credit, clientul ar trebui sa se gandeasca de asemenea si la penalizarile pentru neplata creditului in perioada de gratie. Aceste penalizari pornesc de la 5%, dar sunt in unele cazuri usturatoare, putand ajunge chiar si la 50% din tranzactiile efectuate lunar.

Concluzia ar fi ca, cardurile de credit sunt o alternativa lejera la creditele rapide oferite de IFN-uri, in principal datorita conditiilor lejere de acordare, de cele mai multe ori este de ajuns buletinul de identitate, dar, si faptul ca dobanda este mai mica decat la celelalte credite rapide reprezinta un avantaj pentru clienti.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet