luni, 30 septembrie 2013

CREDITE RAPIDE ONLINE, BANI DIN IMPRUMUTURI

Sunt sigure creditele online? Cat de rapid poti sa accesezi un imprumut? In cat timp poti sa primesti banii?


Accesarea serviciului de creditare online, pus la dispozitia clientilor cu precadere de catre IFN-uri reprezinta o operatie ca oricare alta realizata pe internet. Si cum romanii s-au obisnuit deja sa-si rezolve in online o serie de treburi, eliminand astfel timpul pierdut pe la ghisee si cozi, nici creditele online n-au scapat neobservate de acestia.

In masura in care BNR a inasprit sanctiunile catre IFN-uri si alte institutii financiare, pentru ascunderea unor informatii sau prezentarea intr-o lumina deformata a unor informatii, lucrurile s-au imbunatatit substantial in sensul in care IFN-urile sunt obligate sa-si publice clar detaliile de creditare, de la dobanda anuala efectiva, la nivelul ratelor lunare, la costul total al creditului.

Firmele care pun la dispozitia clientilor credite online, asigura rapiditate si in privinta aprobarii imprumuturilor si primiri de catre clienti a banilor. Evident, mare parte din clientii ce acceseaza aceste credite rapide online doresc banii in regim de urgenta, altfel s-ar fi multumit cu un credit de consum de la o banca sau de la un IFN ce acorda credite inntr-un regim mai strict, n-ar fi apelat la mediul online pentru a-si rezolva problema lichiditatilor.

In general, parerile clientilor acestor credite rapide online sunt unele pozitive; pe forumuri, in general, se vorbeste despre faptul ca nu exista o diferenta de atitudine intre serviciile de creditare online si cele de alta natura (accesare telefonica sau la ghiseu).

Unele IFN-uri practica serviciul mixt de acordare a creditului (completezi formularele online, le printezi si te deplasezi cu ele la sediul societatii nebancare), altele practica servicu exclusiv de lucru cu reprezentantii la domiciliul clientilor, alte IFN-uri merg pe serviciul telefonic, altele 100% online (cum e cazul Viva Credit).

In oricare din cazurile enuntate mai sus, fie ca vorbim de credite rapide accesate online, la domiciliu, prin telefon, printr-un consultant, la ghiseu, nu exista diferente de pret in privinta acordarii imprumuturilor. Cu alte cuvinte, nu mediul de acordare construieste pretul total al unui credit. Ce diferentiaza aceste credite este reprezentat prin: gestionarea ulterioara a creditului, intervalul de derulare al creditului, timpul de acordare al banilor, venitul minim solicitat, conditiile minime de eligibilitate pe care trebuie sa le indeplineasca clientii.


Faceți căutări pe acest blog