sâmbătă, 21 septembrie 2013

CREDIT RAPID PRIN TELEFON

Credit rapid prin telefon pus la dispozitie de catre IFN-uri

Ce inseamna credit rapid prin telefon? Cum procedez? Cum obtin un credit rapid prin telefon?


Daca e ceva ce omul isi poate dori cand are nevoie urgenta de bani, cand vrea un imprumut rapid, este sa nu fie agasat de plimbatul pe la cozi, de un numar impresionant de hartii, de tot felul de cerinte, toate avand ca scop accesarea unui credit rapid. Se poate acorda un credit rapid fara multe acte si fara sa te deplasezi la sediul societatii nebancare respective? Raspunsul este: da. Au aparut mai nou pe piata tot felul de oferte, ce pun in evidenta tocmai rapiditatea de a oferi clientului banii, de diminuarea birocratiei implicate, de diminuarea numarului de acte cerute, ajungandu-se in mare parte la doua: o adeverinta de venit sau fluturas de salariu si buletinul de identitate.

Printre societatile ce acordare credite rapide se numara: Cetelem, Provident, Viva Credit, TBI Credit, etc.

Dintre cele amintite mai sus, Cetelem pune la dispozitia clientilor "credite rapide prin telefon".

Credit de nevoi personale fara garantii - Credit de nevoi personale prin telefon

CREDIT RAPID PRIN TELEFON CETELEM - OFERTA VALABILA PANA LA 08.11.2013

Aplica pentru un credit de nevoi personale de la Cetelem fie apeland numarul de telefon cu tarif normal 021.305.12.31 sau direct prin internet.
Daca vrei sa fi contactat, completeaza formularul (selectand "credit prin telefon") si un consultant Cetelem te va contacta pentru a solutiona cererea ta de credit.

Avantaje:

    DAE incepand de la 13.9%
    plan de protectie prin asigurare
    dobanda si rate fixe, pe toata durata derularii creditului
    preaprobare in 10 minute prin telefon sau internet

Exemplu de calcul:

Pentru un credit in valoare de 10.000 lei pe o perioada de 20 luni, dobanda anuala fixa este de 8,35%, comision lunar de administrare (suma fixa scadenta si datorata lunar, inclusa in rata) 22 lei, comision de analiza 0 lei, DAE 13,9%, rata fixa de 559,30 lei, valoare totala platibila 11.186 lei. Prin plata unei prime lunare de asigurare de 30,4 lei, calculata in conditiile exemplului reprezentativ sus mentionat, puteti beneficia de Asigurarea facultativa de grup, atasata produselor de credit oferite de Cetelem. Creditul se aproba de Cetelem IFN SA (str. Clucerului 78-80, sect. 1, Bucuresti, CUI RO15104905, J40/13611/2002), pe baza verificarii dovezilor de venit, altor inscrisuri solicitate de acesta si transmise de catre solicitant, precum si a informatiilor obtinute din alte surse in conformitate cu politica sa de risc. Oferta valabila pana la 08.11.2013

Afla mai multe despre creditele rapide prin telefon, accesand site-ul Cetelem

Faceți căutări pe acest blog