CONDITIILE DE ACORDARE CREDITE RAPIDE

"Ma intereseaza un credit rapid. Am nevoie urgenta de bani? Cum procedez? Care sunt conditiile?"


Este unul din mesajele venite pe adresa noastra, caruia incercam sa-i dam curs si raspuns, atat cat putem si, evident, inscriindu-ne in detaliile pe care nu le cunoastem.

Prin apelarea la un credit rapid nebancare ai posibilitarea contractarii unor sume mici de bani, in maxim 48 de ore de la aplicare, de la completarea cererii de credit, de la exprimarea intentiei de a imprumuta o suma de bani. Aceste credite rapide sunt credite acordate fara giranti, fara garantii materiale, indeosebi direct la domiciliul clientului.

A intra in posesia unui credit rapid inseamna, in primul rand, ca ai o nevoie urgenta de bani, ceva ce nu sufera amanare, o problema cu adevarat grava. Pentru a te califica criteriilor de eligibilitate impuse creditelor rapide, ai nevoie sa dovedesti ca locuiesti la adresa din buletin si ca ai un venit constant ce-ti va permite sa rambursezi imprumutul solicitat. In acest sens, trebuie sa dispui de un fluturas de salariu, un cupon de pensie, de o adeverinta de venit sau orice alt document in masura sa-ti dovedeasca un venit stabil.

Pentru accesarea unui credit rapid, trebuie, fie sa suni la una din institutiile financiare nebancare ce acorda asemenea credite, fie sa intri pe site-urile acestor IFN-uri si sa accesez creditul online. Accesarea online a unui credit rapid nu implica costuri suplimentare.

Printre Institutiile Financiare Nebancare la care poti apela pentru un credit rapid, cele mai cunoscute sunt: Viva Credit, Provident, Cetelem, FRFS, Simplu Credit, Easy Credit, TBI Credit, Easy Credit, etc. P

Acum, pentru a alege pe cel mai avantajos credit dintre ofertele pe care le veti gasi la aceste societati nebancare, trebuie sa stiti exact ce doriti. De ce suma de bani aveti nevoie si pentru cat timp, ce venituri lunare aveti si in cat timp v-ati propus sa rambursati imprumutul.

In masura in care aveti aceste informatii,  veti putea foarte usor alege dintre ofertele creditelor rapide din piata, pentru ca fiecare dintre societatile aministite mai sus au variante diverite de creditare rapida, ce tin de timpul de acordare, de limita venitului lunar (daca ai un venit mai mic de ... nu-ti acorda imprumutul, iar aceasta suma variaza de la o institutie la alta), de intervalul de timp pe care doriti sa se desfasoare imprumutul, de nivelul ratelor lunare aferente creditului, in functie de gradul de indatorare pe care-l puteti suporta.

Imprumuturile nebancare sunt de fapt segmentul creditelor de consum pus la dispozitia populatiei de catre IFN-uri. Iar creditele rapide nu sunt altceva decat niste extraservicii la aceste credite de consum.

Conditiile de acordare ale creditelor rapide sunt diferite de la IFN la IFN, astfel ca, in primul rand, inainte de a apela la un astfel de credit, trebuie sa va stabiliti dumneavoastra care va sunt prioritatile.
Dobanzile, de exemplu, si ma refer la dobanda anuala efectiva, pot fi foarte mari, in functie de timpul de acordare si perioada pe care se contracteaza imprumutul. Daca doresti un credit imediat, cu banii in mana in maxim 24 de ore si rambursarea in 10 zile, Viva Credit va pune la dispozitie creditele pana la salariu, utile in astfel de situatii, insa la dobanzi mari. Daca vrei un credit la domiciliu, cu banii in mana in 48 de ore, poti apela la un imprumut de la Provident. Daca vrei un credit nebancar pe termen lung si ai un venit mare lunar, fara antecedente nefaste in privinta altor imprumuturi, poti apela la FRFS, imprumutand la o dobanda echivalenta celor practicate de bancile comerciale. Daca esti restantier si inscris in Biroul de Credit (poti afla mai multe despre creditele rapide pentru restantieri din Credite IFN), poti apela la un card de credit de la Cetelem. Si asa mai departe...

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet