IMPRUMUTURI NEBANCARE LA DOMICILIU

Bani urgent din imprumuturile nebancare fara garantii; imprumut rapid la domiciliu


Conform unui studiu recent, creditele nebancare la domiciliu au devenit printre cele mai cautate produse din clasa imprumuturilor nebancare. Creditele la domiciliu au avut cea mai mare crestere inregistrata de un produs financiar nebancar in ultimii ani.

Aceste credite instant sau "credite la minut" cum le numesc unii sunt preferate de tot mai multi romani, marturie stau valorile raportate de Provident Financiar Romania, una din importantele societati nebancare ce ofera acest serviciu de credit la domiciliu.

Cresterea spectaculoasa a acestor imprumuturi nebancare s-a datorat atat numarului mare de romani respinsi de banci, si a crestantierilor la creditele bancare sau alte tipuri de credite nebancare, cat si faptului ca pe masura ce contracteaza un imprumut la domiciliu, clientii se califica pentru sume din ce in ce mai mari.

Un lucru este cert, veniturile romanilor nu au crescut, - dimpotriva -, fapt ce conduce la o existenta de la un salariu la altul, astfel ca orice situatie dificila aparuta ce necesita o suma mare de bani, si lipsa posibilitatilor de a face rost de bani urgent, ii impinge pe romani catre aceste credite la domiciliu, credite acordate rapid, fara batai de cap, doar cu doua acte si intr-un timp relativ scurt, pana la 48 de ore.

Provident Financial Romania este specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt, direct la domiciliul solicitantilor.
Imprumuturile rapide la domiciliu sunt foarte simplu de contractat. Completezi un formular in care soliciti acest serviciu si in cel mai scurt timp un agent al institutiei se deplaseaza la tine acasa. Institutiile financiare nebancare acorda imprumuturile foarte rapid, in maxim 48 de ore de la depunerea dosarului.

Aceste imprumuturi se platesc numerar sau in contul bancar al clientului, fara giranti sau garantii, iar rambursarea lor se face in rate saptamanale. Nici nu mai trebuie sa va deplasati la ghiseele creditorului pentru a achita ratele, deoarece reprezentantul va viziteaza saptamanal direct la domiciliu pentru a incasa banii. Bineinteles, daca doriti sa depuneti banii intr-un cont bancar, aveti si aceasta optiune.

Provident este prima institutie financiara din Romania care a oferit serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului. Prin acest serviciu suplimentar, primesti banii rapid in 48 de ore, chiar la tine acasa, iar ratele le platesti confortabil, de acasa. Vei descoperi ca agentii Provident sunt prietenosi, rabdatori si intelegatori. De fapt, multi dintre ei au inceput prin a fi clienti ai Provident.
Alege serviciul de gestionare la domiciliu a creditului Provident si poti primi banii in 48 de ore, chiar la tine acasa:
- Pana la 3.000 de lei;
- Fara giranti si fara taxe ascunse;
- Fara birocratie: doar doua acte;
- Rate fixe, garantat.

O alta IFN este Steiner Credit. Serviciul de imprumut rapid la domiciliu oferit de firma Steiner Credit presupune atat livrarea banilor imprumutati direct la client acasa, cat si preluarea ratelor tot de la domiciliul acestuia. Si toate acestea se intampla cu maximum de profesionalism, rapid si in conditii avantajoase.
Avantajele sunt urmatoarele:
- Usurinta - nu ai nevoie de giranti sau garantii
- Rapiditate - daca esti eligibil, obtii suma dorita in maxim 72 de ore de la solicitare

iCredit ofera servicii rapide, eficiente si personale la domiciliu. Procedura de aplicare la iCredit este foarte simpla si, spre deosebire de majoritatea institutiilor financiare, nu are nevoie de garantii sau giranti.

Creditele la domiciliu sunt imprumuturi pe termen scurt, imprumuturi pentru oamenii cu nevoie urgenta de bani, cei aflati in situatii dificile, cei ce vor sa faca rost de bani cu orice pret.

Firmele care practica acest tip de serviciu ofera rapiditate, multa flexibilitate in acordarea de imprumuturi si in procesul rambursare, plus serviciu la domiciliu, in schimbul unor rate saptamanale platite cu o dobanda mare.

Flexibilitatea imprumuturilor la domiciliu este mai mare decat oriunde altundeva. Te poti califica pentru un imprumut chiar daca ai fost refuzat de toate bancile pana atunci pentru ca ai venituri foarte mici, chiar daca esti inscris la Biroul de Credit.

Alta dovada de flexibilitate: nu trebuie sa te duci niciodata la sediul companiei care te imprumuta (din cauza asta le zice “la domiciliu”): nici la contractarea creditului, nici la plata ratelor, nici daca intarzii cu plata si ai nevoie de vreo reesalonare.

Aceste imprumuturi la domiciliu nu necesita garantii sau giranti. Plata ratelor se face simplu, de la tine de acasa si exista companii ce nu te penalizeaza pentru intarzierea platii ratelor creditului, ti-l reesaloneaza.

Creditul la domiciliu se ramburseaza sub forma de rate fixe, deci exista un cost fix pentru fiecare rata a creditului, suma fiind cunoscuta de la inceputul contractului de imprumut. Costul total al imprumutului depinde de durata perioadei de rambursare si de valoarea respectivului credit.

Creditele la domiciliu pot fi rambursate anticipat intr-un termen de 10 zile de la semnarea contractului.

Singurul inconvenient al acestor credite la domiciliu il reprezinta dobanda, dobanda fiind destul de mare, daca o calculam ca dobanda anuala efectiva, ea ajunge, la Provident, de exemplu, la 227% . Insa, aceste credite la domiciliu, fiind niste credite pe termen scurt, aceasta dobanda exprimata in termeni anuali este greu de comparat cu alte tipuri de credite si cuantificata in avantaj sau dezavantaj.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet