CREDITE NEBANCARE CU IPOTECA IMOBILIARA

Ai nevoie de bani urgent si nu indeplinesti conditiile necesare pentru un credit nebancar sau bancar?


Solutia este Easy Credit! Aceasta societate pune la dispozitia clientilor credite cu ipoteca imobiliara, fara sa-i intereseze trecutul tau ca si creditor. Nu verifica Biroul de Credit, nu-i intereseaza daca ai adeverinta de venit sau fluturas de salariu.

Iata actele care ti se cer pentru acordarea unor credite nebancare, daca esti persoana fizica:

• documente de identitate;
• certificat casatorie/divort/deces;
• actul de proprietate;
• cadastru si intabulare;
• certificat fiscal;
• extras de cont eliberat de o bancă comercială - necesar pentru transferul banilor după acordarea creditului.

Aceasta forma de credite nebancare este una echivalenta celor "doar cu buletinul" la care mai adaugam si un imobil ca si garantie. Daca esti sigur ca poti rambursa imprumutul solicitat, poti sa apelezi cu cea mai mare incredere la un astfel de serviciu. Daca nu esti sigur ca ai de unde sa faci rosti de bani in timp util pentru a-ti plati ratele creditului si a-l rambursa in totalitate, nici sa nu te gandesti sa iei astfel de credite. De ce? Pentru ca vei pierde casa!

Oricum, mie personal mi se par niste credite cinstite, in conditiile in care omul care apeleaza la un credit are si gandul bun de a-l rambursa. Atunci cand vrei bani, trebuie sa te gandesti si la modul in care ii vei da inapoi, inainte de a lua respectivul credit nebancar sau bancar, caci regula e aceeasi.

"Easy Credit ofera imprumuturi persoanelor fizice si persoanelor juridice cu garantie imobiliara (casa, apartament sau teren intravilan*) in valoare de maxim 50.000 euro ** sau contravaloarea in lei, pe o perioada maxima de 60 luni.
Crediteul de consum garantat cu ipoteca imobiliara este destinat clientilor care au o garantie imobiliara. ORIUNDE PE TERITORIUL ROMANIEI."

Cum primesti efectiv bani apeland la aceste credite nebancare cu ipoteca imobiliara?

"Modul de obtinere al banilor:
Suma aferenta creditului va fi transferata in contul curent al imprumutatului indicat in contractul de credit in ziua semnarii intabularii ipotecii in favoarea Easy Credit.
* Terenurile intravilane acceptate sunt in Bucuresti , vecinatatile Bucurestiului si Constanta
**Aceasta suma se poate modifica in functie de valoarea evaluata a garantiei dumneavoastra."

Evident, poti oricand sa apelezi la creditele nebancare fara garantie, daca indeplinesti conditiile de eligibilitate cerute. Aceasta varianta de mai sus este una speciala pentru cei ce nu indeplinesc conditiile pentru alte tipuri de credite nebancare si pentru cei ce doresc sa faca rost de o suma mare de bani.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet