NOUTATI DESPRE CREDITELE NEBANCARE LA DOMICILIU

Creditele nebancare la domiciliu in 2013


Succesul acestor tipuri de imprumuturi, numite simplu de unele IFN-uri, credite la domiciliu, a starnit interes printre multe societati nebancare ce au inceput sa-si adapteze serviciile financiare in sensul oferirii acestor servicii.

Prima Institutie Financiara Nebancara din Romania ce s-a ocupat si se ocupa de creditele la domiciliu este Provident. Toti am auzit despre creditele nebancare la domiciliu de la Provident, fie din reclame, fie la prieteni care au accesat un imprumut de la aceasta companie, fie de la rude, vecini, colegi, etc.

Ce inseamna creditul la domiciliu?
La Provident, serviciul de creditare la domiciliu inseamna ca, accesand un credit nebancar, cu optiunea separata de gestionare la domiciliu a creditului, banii iti vin acasa, ii primesti in mana, iar ratele le platesti tot de acasa, saptamanal. Deci, in fiecare saptamana, un colaborator Provident vine la tine acasa si ridica rata respectivului credit.

Ultima noutate pe piara creditelor nebancare ce ofera si serviciul de creditare la domiciliu este societatea nebancara Steiner Credit.

"Intrebari frecvente despre creditul Steiner

Imprumutul la domiciliu pe care ti-l oferim este un serviciu de acordare de credit si preluare a ratelor direct de la tine acasa.
Imprumuturile noastre iti ofera optiunea de a rambursa sume adaptate la posibilitatile si preferintele tale, iar ratele se achita saptamanal.

Cum obtin imprumutul?
Noi iti punem la dispozitie imprumuturi la domiciliu intr-un mod rapid, simplu si eficient. Pentru a obtine un imprumut la domiciliu, ai trei optiuni :
    Completezi formularul de solicitare ;
    Ne contactezi telefonic, la 0244/376 235;
    Ne contactezi prin email, la office@steiner-credit.ro
Noi te contactam pentru a discuta optiunile existente, iar tu primesti suma stabilita in maxim 72 de ore, direct acasa.

Ce suma pot imprumuta?
Poti imprumuta orice suma intre 400 lei si 2500 lei. Pentru a vedea graficul de rambursare, te rugam sa utilizezi calculatorul de rate."

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet