Bani urgent din imprumuturi nebancare

Cum sa faci rost de bani rapid, apeland la imprumuturile nebancare



Este o intrebare cheie, aflata printre preocuparile multora dintre dumneavoastra. In general, cei ce doresc sa faca rost de bani de la societatile nebancare, vor un imprumut urgent, vor sa obtina banii in mana cat de repede se poate.

Febra imprumuturilor nebancare a fost puternic stimulata de indiferenta bancilor vis-a-vis de ofertele de credite, fapt ce nu pare sa-i mai preocupe pe bancheri, la fel de mult cum se intampla in anii premergatori crizei, cand, daca va mai amintiti, erau unii angajati ai bancilor ce ieseau efectiv in strada pentru a-si atrage clientii si a-si incasa comisioanele grase, colectate pe "cap de vita" imprumutata. 

Evident si lumea s-a saturat de banci. S-a saturat sa tot astepte pentru un imprumut. Omul vrea comoditate si lejeritate, fara multa birocratie si multe intrebari, cat mai discret posibil, fara intrebari la serviciu sau fara altertari ale familiei. Ce sa mai, imprumutul trebuie sa fie rapid, lejer si comod. Niste calitati pe care, din pacate, nu le mai gasesti la banci. Din fericire, pe piata creditelor exista alternativa si aceasta alternativa este concretizata in Institutiile Financiare Nebancare. Aceste societati nebancare ofera imprumuturi rapide, lejere si discrete, fara multe alte (in general solicita doar doua - adeverinta de venit sua fluturas de salariu si copie dupa buletin).

Acceseaza un credit urgent nebancar poti obtine intre 500 si 3000 imprumut in maxim 48 de ore!

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia creditului dorit este sa indeplinesti urmatoarele conditii:

- varsta ta sa fie cuprinsa intre 21 si 69 ani;

- sa ai buletin sau cartede identitate;

- sa ai domiciliul stabil in Romania;

- sa ai un fluturas de salariu sauo adeverinta de salariat,din care sa reiasa venitul tau;

- venitul tau trebuie sa fie de minim 270 lei/ lunar;

- daca nu ai venitul de 270 lei/ lunar poti cumula venitul intregii tale familii,acesta trebuie sa fie de minim 540 lei/lunar;

- daca esti pensionar ai nevoie de cuponul de pensie.

Tine cont insa, ca aceste imprumuturi rapide sunt ceva mai scumpe decat cele bancare, de aceea este bine sa le tratezi ca pe imprumuturi pana la salariu.

De exemplu, institutia financiara FRFS acorda imprumuturi rapide tot in 24 de ore, cu o dobanda anuala efectiva care porneste de la 15.9%. Credit rapid cu dobanda ca la banca!

E adevarat, nu iti solicita numai 2 acte, cum fac alte IFN-uri, insa si sumele pe care le acorda ca imprumut sunt mult mai mari, intre 10000 si 100000 lei.

Pentru creditul de nevoi personale, FRFS nu solicita avans, ofera serviciul de creditare la domiciliu, ajutandu-te astfel sa econimisesti timp, documentatia necesara este simpla, iar procesul de acordare este unul transparent, nu esti limitat de o anume destinatie a creditului - il poti folosi pentru ce iti doresti tu, ai posibilitatea de a achita ratele fixe in lei, astfel ca nu vei fi afectat de variatiile cursului de schimb. De asemenea, costurile tale vor fi extrem de reduse: rata dobanzii anuale este de 9,90%, DAE incepand de la 15,90%. FRFS accepta o gama variata de venituri: salariu, venit din activitati independente, pensie, dividende, contracte de inchiriere, diurne, drept de autor. Si, daca vei dori, ai posibilitatea de a incheia o asigurare de viata (optionala) in cazul unor evenimente neprevazute (deces, invaliditate, somaj).

Ca FRFS mai sunt si alte institutii nebancare ce ofera imprumuturi rapide, fara multe batai de cap. Printre cele mai cunoscute, se numara: Provident, TBI Credit, Viva Credit, Cetelem, Simplu Credit, Easy Credit, etc.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet