IMPRUMUT URGENT DE BANI

Imprumuturi urgente de bani de la IFN

Ai nevoie urgent de bani? Cum pot sa fac rost de bani rapid? Cine acorda imprumuturi urgente de bani? Cat costa sa iei un imprumut urgent de bani?


Acestea sunt cateva din intrebarile cele mai frecvente primite pe adresa noastra. 

Oamenii vor sa faca rost de bani urgent si de cele mai multe ori, aceasta graba duce si la greseli. Chiar daca te afli intr-o situatie dificila si ai nevoie de bani urgent, asta nu inseamna ca trebuie sa te arunci cu capul in fata, sa iei un imprumut urgent, la dobanzi uriase, imprumut ce nu-l vei putea niciodata rambursa. 

Ai nevoie urgent de bani? Te poti gandi la un imprumut rapid prin IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare).


Ne voia rapida de bani, dorinta de a obtine un imprumut urgent, te indreapta de cele mai multe ori catre o institutie de creditate nebancara (IFN). Avantajul IFN-urilor si a imprumuturilor nebancare deriva din faptul ca acorda bani rapid, mai usor decat alte institutii, pe de-o parte, pe de alta parta, dobanzile practicate la imprumuturile nebancare urgente sunt foarte mari.

Chiar daca pentru a obtine un imprumut nebancar aveti nevoie de cele mai multe ori doar de o adeverinta de venit si un act de identitate, iar cererea de imprumut se face usor, fie telefonic, fie online, trebuie sa stiti ca dobanzile practicate de IFN-uri sunt foarte mare.

Desi, la prima vedere conditiile de imprumut sunt atractive, mai ales din punctul de vedere al rapiditatii cu care se obtine imprumutul, pot aparea totusi surprize, mai ales daca clientii nu sunt atenti la ce semneaza.

Unele IFN-uri practica dobanzi la imprumuturile nebancare urgente, chiar si de sapte ori mai mare decat dobanda medie exista pe piata romaneasca la creditele de nevoi personale.

Avantajul unui imprumut nebancar rapid este acela ca-ti poate rezolva rapid problemele de bani cash (nevoia rapida de bani ce te indeamna catre astfel de imprumuturi). Poti obtine banii rapid, de pe o zi pe alta; unele companii iti aduc banii rapid, chiar si acasa, in plic.

Pentru a iesi dintr-un impas, pare o solutie buna, dar, trebuie sa fiti atenti la ce va inhamati. Imprumuturi urgente nu sunt deloc ieftine.

Datorita conditiilor lejere de acordare, imprumuturile obtinute rapid sunt cele mai scumpe, dobanda anuala efectiva (DAE) poate ajunge si la 250%.

De exemplu, la Provident, dobanda la un imprumut urgent poate ajunge la 227%. Provident acorda credite de nevoi personale de la 400 la 3000 lei. La un imprumut urgent de 1500 de lei, clientul trebuie sa returneze intr-un an 2589 lei.

Chiar daca la alte Institutii Financiare Nebancara dobanda la imprumuturile nebancare urgent este mai mica, nu este cu mult mai mica. Deci, atentie ce semnati!

Putem face rost rapid de bani printr-un imprumut nebancar rapid, insa va costa foarte mult. Daca aveti nevoie de bani rapid, pe termen scurt, este posibil sa merite sa accesati un imprumut urgent. Daca este vorba de un imprumut pe termen lung, nu merita sa accesati astfel de credite. 

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet