joi, 27 iunie 2013

CREDITE NEBANCARE DE NEVOI PERSONALE CU IPOTECA

Imprumuturi nebancare cu ipoteca


Institutiile Financiare Nebancare sunt societati ce ofera servicii de creditare. Imprumuturile nebancare se prezinta sub diverse forme, una din ele fiind si aceea de credite personale, cu ipoteca.

Creditele nebancare, de nevoi personale cu ipoteca nu reprezinta un procent mare din clasa de imprumuturi nebancare, insa, ele sunt prezente pe piata romaneasca si pot fi accesate de o mare parte din cetateni. Creditele nebancare de nevoi personale cu ipoteca s-au inmultit odata cu o oarecare aversiune pe care romanii au inceput s-o capete la adresa bancilor.

Desi Institutiile Financiare Nebancare ofera credite de nevoi personale cu ipoteca, pretul acestora este destul de mare, dobanda fiind aproape dubla fata de cea practicata de banci. Pe de alta parte, conditiile de acordare a imprumutului nebancar in aceasta situatie sunt mult mai lejere si parca exista si un respect mai mare fata de persoane decat cel pe care bancile il confera clientilor.

Nu toate Institutiile Financiare Nebancare ofera credite ipotecare. Sunt cateva IFN-uri care au in portofoliul de activitate si astfel de imprumuturi.Dintre cele mai cunoscute IFN-uri care acorda imprumuturi nebancare cu ipoteca se numara Cetelem si Verida Credit. Verida Credit este o institutie financiara ce se ocupa exclusiv de imprumuturile nebancare ipotecare.

Prin creditele de nevoi personale cu ipoteca puteti imprumuta de la Cetelem intre 40.000 si 1.000.000 lei

Creditele de nevoi personale cu ipoteca se acorda doar pentru clientii cu domiciliul in Bucuresti sau in Judetul Ilfov. Gasiti mai jos caracteristici pentru creditele de consum cu ipoteca Grand Credit by Cetelem destinate persoanelor fizice.

Creditul pentru nevoi personale cu ipoteca - Exemplu de calcul

Pentru un credit in valoare de 150.000 lei pe o perioada de 60 luni (cu dobanda anuala fixa de 11.3%, comisionul lunar de administrare 0 Lei ,comision de analiza 0 Lei, DAE 11.90%) rata lunara fixa va fi de 3.283,85 lei, iar valoarea totala platibila de 197.031 lei.

In exemplul de calcul nu sunt incluse costurile de evaluare a garantiei, de incheiere a ipotecii si de asigurare impotriva tuturor riscurilor.

CONTACT CETELEM IFN SA
Str. Clucerului nr. 78-80, Sector 1, 011368 Bucuresti
Telefon: 021.312.02.20
Fax: 021.312.02.19
E-mail: office@cetelem.ro

Creditele ipotecare de la Verida Credit se acorda cu conditia sa dispui de 25%, avans din costul total al apartamentului, restul de 75% fiind acoperit de societatea nebancara, prin intermediul unui imprumut ipotecar.

In cazul in care doresti un imprumut pentru renovarea sau imbunatatirea locuintei, nu ai nevoie de avans pentru a solicita un imprumut.

In privinta creditelor ipotecare, conditia este ca rata lunara a creditului sa nu depaseasca jumatate din venitul lunar al familiei.

CONTACT VERIDA CREDIT
Verida Credit Sediul Central / HQ
Strada Nicolae Cretulescu, nr. 8, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 308 33 11
Fax: 021 302 38 10
E-mail: contact@verida.ro

Faceți căutări pe acest blog