miercuri, 22 mai 2013

ROMANII PREFERA INSTITUTIILE FINANCIARE NEBANCARE

Romanii, adeptii imprumuturilor nebancare de la IFN-uri

 
Datorita cresterii restantelor pe care le au la creditele contractate in perioada 2006 - 2008 la banci si imposibilitatii primirii unor noi imprumuturi, romanii se indreapta tot mai mult catre Institutiile Financiare Nebancare.

Chiar daca imprumuturi nebancare oferite de acestea sunt mult mai scumpe, concetatenii nostri se imbulzesc la asemenea servicii, dand dovada de faptul ca nu se uita prea mult la dobanzile mari ale imprumuturilor nebancare.

Pe langa asta, multi dintre ei care au obtinut imprumuturi rapide la aceste societati, le recomanda si cunoscutilor. Unele oferte ale IFN-urilor prevad chiar o recompensa pentru cei care recomanda aceste imprumuturi nebancare rapide.

Din informatiile noastre, romanii sunt printre cei mai fideli europeni in privinta Institutiilor Financiare Nebancare, un procent foarte mare considerand ca buna relatia pe care o au cu companiile de la care au contractat imprumuturi nebancare.

Romanii sunt stimulati de IFN-uri sa recomande pritenilor si cnoscutilor facilitatile imprumuturilor nebancare, in timp ce majoritatea europenilor au alta parere despre creditele rapide de la Institutiile Financiare Nebancare.

Principalul motiv pentru care romanii agreaza imprumuturile nebancare este acela al rapiditatii cu care se pot obtine banii de la IFN-uri. Pe langa acestea, mai intervin si alte motive legate de doabnda creditelor rapide, personalizarea imprumuturilor, etc.

Astfel ca, concluzionand, romanii chiar sunt adeptii imprumuturilor nebancare de la aceste institutii financiare.


Faceți căutări pe acest blog