DE UNDE POT IMPRUMUTA BANI RAPID SI IEFTIN?

Am nevoie de un imprumut de bani urgent. Cum fac rost de bani rapid?


Imprumutul nebancar rapid sau creditul instant este un imprumut rapid destinat achizitionarii de bunuri de stricta folosinta sau platii unor cheltuieli curente. Imprumutul nebancar rapid poate fi un credit online, credit la domiciuliu sau un imprumut facut direct in magazin, la punctele de lucru ale Institutiilor Financiare Nebancare. Asemenea imprumut poate fi contractat in maxim 48 de ore, pentru sume mici, fara giranti sau garantii materiale. Costurile totale ale imruturilor nebancare rapide sunt mai mari decat costurile aferente produselor de creditare oferite de institutiile financiare pentru imprumuturile nebancare obisnuite.

Documentele necesare pentru contractarea unui imprumut rapid sunt: copie dupa actul de identitate si adeverinta de venit. Suplimentar se poate solicita o factura de utilitati.

Veniturile acceptate pentru imprumutul nebancar rapid includ salarii, pensii, venituri provenite din activitati independente, chirii, comisioane din vanzari, drepturi de autor, etc.



Ce alte optiuni mai ai pentru a face rost de bani urgent:

1. ICREDIT

"ICredit еste cel mai rapid credit de consum din Romania. Serviciul de creditare e simplu, convenabil, corect si transparent. Dumneavoastra veti primi suma aprobata in cel mai scurt timp dupa vizita Consultantului nostru de Credit si completarea documentelor necesare pentru solicitarea unui imprumut nebancar rapid. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati si sa pregatiti o copie dupa buletinul dumneavoastra de identitate. Consultantul nostru de Credit o sa va asiste in mod absolut gratuit in completarea solicitarii de imprumut.

Suma creditului pe care il oferim este cuprinsa intre 400 de lei si 4000 de lei. Daca sunteti client nou si solicitati un imprumut pentru prima data, suma maxima pe care v-o putem acorda la primul imprumut este de maximum 1200 de lei. Aceste credite se acorda fara garantii ipotecare, giranti sau alte garantii. Rambursarea creditului se face in rate saptamanale egale, incasate de Consultantii nostri de Credit de la domiciliul dumneavoastra, in concordanta cu posibilitatile familiei".

2. TBI CREDIT

TBI Credit iti pune la dispozitie imprumutul nebancar rapid pentru nevoi personal cu care poti achizitona dciverse bunuri.

"Creditul cum vrei tu iti ofera:

        Sa cumperi prin credit bunuri de folosinta indelungata din magazinele partenere TBI Credit
        Sa iti stabilesti singur propriul plan de rambursare a imprumutului. Perioada de timp este la dispozitia ta: nu exista perioada minima sau maxima de rambursare a creditului.
        Sa iti negociezi singur dobanda imprumutului nebancar prin rambursarile anticipate realizate in perioada contractului de credit
        Sa nu platesti niciun comision (COMISION ZERO) pentru orice rambursare realizata, indiferent, de valoarea ei si de momentul realizarii acesteia
        Sa nu platesti nicio dobanda daca returnezi in totalitate imprumutul nebancar intr-un interval de 2 luni (56 zile de gratie)
        Asigurare de somaj (in asemenea situatii, compania de asigurari va prelua plata ratelor imprumutului nebancar pe perioada somajului)"

3. PROVIDENT

La Provident nu poti lua foarte mult, daca te imprumuti prima oara 800 de RON platesti o rata destul de mica saptamanal 40 RON si dupa 3, 4 luni poti face un alt imprumut care il achita automat pe cel initial, si iti ramane restul de bani, dar iti creste si rata saptamanala. Nu poti returna imprumutul nebancar rapid, dar dobanda e acceptabila: la 800 ron, platesti inca aproximativ 300 ron.

4. CETELEM – Credite nevoi personale fara garantii - Credite personalizate

"Pentru ca tu stii cel mai bine ce proiecte ai, Cetelem a creat CNP – creditul pentru nevoi personale: un produs financiar personalizat, special creat pentru nevoile tale personale. Accesibil tuturor persoanelor fizice / persoanelor fizice autorizate (PFA) si adaptat nevoilor fiecaruia, CNP (Creditul pentru Nevoi Personale) de la Cetelem te ajuta sa-ti realizezi acum planurile, oricare ar fi ele."

5. VIVACREDIT - Cum functioneaza creditul pana la salariu?

"Misiunea companiei noastre este sa ofere solutii pentru problemele dvs. financiare urgente. Imprumuturile noastre sunt destinate celor care se confrunta cu cheltuieli neprevazute si au nevoie de bani urgent, pentru o perioada scurta.

Aplici online in doar 10 minute: Fara hartii. Fara garantii sau giranti. Nu venim nici la tine acasa. 

Aprobarea pentru un imprumut nebancar rapid nou poate dura intre cateva minute si cateva ore."

Acestea ar fi cateva din variantele de a face rost de bani rapid. Cat de ieftine sunt aceste imprumuturi nebancare rapide, trebuie sa hotarati singuri. Cand vrei sa obtii bani urgent, trebuie sa te astepti si la niste dobanzi mari practicate de institutiile finananciare pentru imprumuturile nebancare rapide.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet