CARE ESTE CEL MAI AVANTAJOS IMPRUMUT NEBANCAR?

Ce IFN iti ofera cel mai avantajos imprumut?


Sumele mici contractate prin imprumuturile nebancare, de ordinul a cateva mii lei, sunt cele mai cautate printre cei care au nevoie urgenta de bani pentru a-si face anumite reparatii in casa sau poate pentru a-si inlocui electrocasnicele care au iesit din uz. Aceste imprumuturi nebancare prezinta si dobanzile cele mai mari.

Pentru un imprumut nebancar cu o valoare redusa, contractat pentru o perioada scurta, Institutiile Financiare Nebancare (IFN), prezinta cea mai buna alternativa, atunci cand ai nevoie de bani urgent. Daca la banci te lovesti de multa birocratie, IFN-urile nu sunt asa de stricte cand vine vorba de actele doveditoare, in privinta acordarii imprumutului.


Daca facem un circuit printre ofertele de imprumuturi nebancare, putem constata ca dobanda variaza de la IFN la IFN.

Astfel, daca dorim un imprumut nebancar de 2000 de lei, cu o perioada de creditare de 12 luni, vom avea, in functie de ofertele Institutiilor Financiare Nebancare:

- good.bee credit, cere o rata de 166,67 de lei (dobanda la credit de aplica la soldul initial). Comisionul de acordare al imprumutului nebancar este de 30 de lei si unul de administrare pentru primul an de 35 de lei. Aceeasi institutie nebancara are o dobanda pentru primul an ce ajunge la 250 de lei.

- Simplu Credit, pretinde un raspuns pentru imprumutul nebancar de 48 de ore, de la primirea documentatiei complete. Aceasta institutie nebancara pretinde ca pentru un imprumut nu aveti nevoie de girant. Pentru aceeasi suma luata cu imprumut, veti plati o rata de 207 lei, ceea ce inseamna ca in finalul perioadei de creditare, veti da inapoi cca. 2500 lei. De asemenea, acest IFN are promotii pentru cei care au accesat deja de la ei un imprumut nebancar, printr-o reducere de 50 de lei din cea de-a saptea rata, clientilor care nu au restante la plata ratelor imprumutului.

- Cetelem, pretinde pentru suma de 2000 de lei imprumutata, un venit de minim 570 de lei. Timp de un an veti plati o rata lunara de 199 de lei. De asemenea, alte conditii pentru acordarea imprumutului nebancare: vechime in munca de minim 3 luni, la ultimul loc de munca, varsta minima de 18 si maxima de 70 de ani.  Actele cerute de Cetelem pentru acordarea unui imprumut nebancar sunt: o copie dupa actul de identitate al solicitantului de credit, adeverinta de venit (sa nu fie mai veche de 10 zile) si cererea de acordare a unui produs financiar - adica un formular tip.

- Provident, institutie nebancara deja consacrata pe piata creditelor din Romania, au printre cele mai scumpe credite. Pentru acelasi imprumut nebancar de 2000 de lei, va trebui sa returnati 2700 de lei, creditul fiind calculat la 56 de saptamani. Rata saptamana a acestui imprumut este de 48,5 lei, astfel ca lunar ati avea de plata 194 de lei. Costul real al imprumutului va fi de 715 lei, aceasta traducandu-se intr-o dobanda anuala de 80,42%. Daca va intereseaza gestionarea imprumutului nebancar la domiciliu, suma reala a imprumutului va creste cu cca. 1000 de lei.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet