CUM ACCESEZ UN CREDIT RAPID?

CAT DUREAZA SA IAU UN IMPRUMUT NEBANCAR?


Creditele rapide sunt, in general, destinate achizitionarii unor bunuri de stricta folosinta sau platii unor cheltuieli curente. Creditele rapide nu au valori mari.

In masura in care indepliniti conditiile de eligibilitate, aprobarea unui credit rapid dureaza 48 de ore de la data cererii. Acest interval de timp este valabil pentru aproape toate institutiile financiare, nebancare. Insa, chiar daca la unele intervalul poate creste usor, acordarea unui credit nebancar nu poate sa depaseasca 72 de ore.

Cine poate solicita un credit rapid? Documente necesare pentru obtinerea unui credit rapid

Pentru a putea contracta un credit rapid, solicitantul trebuie sa aiba minim 18 ani si trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin, precum si dovada unui venit constant. Creditele rapide sunt preferate in special de persoanele cu venituri sub medie.

Creditele rapide sunt preferate in special de persoanele cu venituri sub medie, care nu pot obtine un imprumut la una din bancile comerciale din motive diverse, precum venituri insuficiente, prezenta in Biroul de Credit, etc.

Persoanele care apeleaza la creditele la domiciliu imprumuta de obicei sume mici, pe perioade scurte de timp, pentru satisfacerea unor nevoi neprevazute sau urgente.

Documente necesare pentru obtinerea unui credit rapid

Pentru a putea accesa un credit rapid (credit la domiciliu / credit online / credit prin telefon), solicitantul trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin, precum si dovada unui venit constant (fluturas de salariu, cupon de pensie, adeverinta de venit etc).

Actele solicitate de unele institutii financiare nebancare (IFN-uri) pentru acordarea unui credit rapid sunt adeverinta de salariu, copia dupa cartea de identitate si o factura de la un furnizor de servicii.

Printre IFN-urile care acorda astfel de credite se numara: Provident Financial Romania, Cetelem, TBI Credit, Credex, Verida Credit etc.

Avantajele contractarii unui credit rapid sunt: - perioada de analiza si acordare rapida a imprumutului; - rate fixe; - Nu se iau in calcul restantele/intarzierile de plata la alte credite; - Nu se fac verificari la Biroul de Credit.

Cu toate acestea trebuie avut in vedere faptul ca, chiar daca constituie o solutie simpla si accesibila de finantare, costul total al unui credit rapid este mai ridicat decat cel al unui credit de consum.

Sursa: efin.com

Imprumutul nebancar cel mai rapid, atunci cand te gasesti intr-o situatie delicata este imprumutul rapid la domiciliu, oferit pana in prezent doar de catre Provident, din cate stim noi. Aceasta institutie ce ofera credite nebancare, pune la dispozitia clinetilor formulare ce se pot completa online si consultanti care iti vin acasa pentru a discuta conditiile de creditare.

Cum poti afla daca poti apela cu incredere la un imprumut nebancar?

Este simplu. Iei legatura cu o institutie financiara care ofera asemenea credite si te informezi. Este indicat sa o faci si pe contpropriu si de asemenea, sa vezi mai multe oferte. Un credit nebancar devine oportun cand timpul te preseaza sau cand nu ai alta solutie viabila imediata. Nu considerati imprumuturile nebancare ca o portita de iesire dintr-o criza finanaciara. E posibil sa va treziti cu mari neplaceri cauzate de neplata ratelor uneui astfel de credit.

Trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand va hotarati sa contractati un credit nebancar. Institutiile financiare nebancare care pun la dispozitie astfel de credite va informeaza inainte de contractare, insa, este bine sa cunoasteti toate detaliile, chiar daca la prima vedere par neimportante. Un credit nebancar poate avea si o fateta mai putin cunoscuta de dumneavoastra. Un imprumut solicitat este intotdeauna o roata de moara pentru cel care-l contracteaza. Este bine sa cunoasteti in detaliu toate aspectele care pot aparea ulterior contractarii acestor credite nebancare.


Creditele rapide (credit la domiciliu/credit online/credit prin telefon) au o accesibilitate sporita: prin creditele rapide se pot contracta in maximum 48 de ore sume relativ mici, fara giranti sau garantii materiale, in multe cazuri direct la domiciliu sau in magazin (la punctele de lucru special amenajate ale institutiilor financiare).

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet