IFN-ul ce nu verifica BC ori CRC

Exista IFN-uri in piata care nu verifica istoricul clientilor nici la Biroul de Credit nici la Centrala Riscului de Credit


Restantierii sunt dornici sa gaseasca acele societati nebancare care nu verifica nici la BC si nici la CRC.

Cei ce sunt in cautare de credite rapide pentru restantieri, cu siguranta vor sa scape de verificarea istoricului in Biroul de Credit. De regula, aceste persoane apeleaza in primul rand la banci, dar bancile nu acorda credite fara verificare la BC. In fapt, primul act pe care il citesti si-l semnezi atunci cand mergi la banca sa soliciti un credit, este actul de verificare la BC.

Asadar, varianta banci pentru restantieri nu este fezabila, deci ramane solitia IFN-urilor.
Si, intr-adevarat, sunt IFN-uri ce primesc si restantieri la accesare.

Unele dintre aceste societati nebancare care acorda credite restantierilor verifica totusi situatia din Biroul de Credit, insa, nu tin cont doar de acest factor la accesare, ci iau in calcul si alte informatii: cum ai ajuns in BC, care au fost sumele restante, pe ce perioada ai ramas dator, daca ti-ai platit pana la urma datoria, etc. Si de regula, coreleaza aceste informatii din BC cu bonitatea clientului. Uneori, cand bonitatea este de netaguit, mai inchid ochii la istoric si la scoringul din BC.

Cum aplici din postura de restantier pentru un credit rapid? Cel mai simplu e sa aplici online. Nu dureaza mult, nu mai faci drumuri, nu ti se solicita acte fizice. Plus ca, produsele disponibile online nu implica garantii. In afara de asta, daca aplici online pentru un imprumut rapid, primesti si raspunsul mult mai rapid.

Exista, asadar, posibilitatea sa accesezi un credit la unele IFN-uri care nu verifica situatia din BC.

Pentru informatii splimentare legate de Biroul de Credit - cititi acest articol detaliat despre BC.

Pentru ca numarul restantierilor a crescut destul de mult in Romania, putem sa spunem ca acestia constituie o plaja destul de importanta pentru societatile nebancare ce accepta astfel de clienti. Nu e de ici de colo sa ai un public dorit de peste 600.000.

IFN-uri ce nu verifica Biroul de Credit:

- Viva Credit, societate care specifica acest fapt in oferta lor: se ofera credite si celor cu datorii la Biroul de Credit - asadar, sunt acceptate si persoanele cu istoric negativ. La Viva Credit poti imprumuta sume intre 100 si 2000 de lei pe perioade de pana la 35 de zile. Daca nu-ti convine acest interval de creditare si doresti si o suma mai mare de bani, poti apela la produsul lor VivaPersonal, care iti da accesul la o suma de 10.000 de lei pentru 12 luni.

- Credius iti ofera creditul pentru redresare. Acest produs este facut special sa iti rezolvi problemele, iti vine in ajutor pentru a te reechilibra financiar, iti da o noua sansa cum s-ar zice. Pentru a obtine acest credit de la Credius, trebuie sa completezi cererea online si dupa analiza vei fi contactat in 60 de minute. Creditele online iti permit accesul la sume de bani intre 600 si 30.000 de lei pentru perioade de la 4 luni la 60 de luni.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet