Imprumut IFN Onnen pana la 10.000 RON

Onnen ofera imprumuturi rapide nebancare in cuantum de pana la 10.000 RON pe perioade de pana la 2 ani.


Un imprumut IFN Onnen este un produs financiar ce poate fi accesat rapid, in 24 de ore.

Suma maxima de bani pe care o poti imprumuta este de 10.000 RON, iar perioada maxima de accesare este de 2 ani.

Accesarea se poate face online, fara sa necesite deplasari la sediul institutiei.

Creditul este unul convenabil, ce-ti permite sa ai banii in cont in mai putin de 24 de ore de la accesare. Daca esti intr-o situatie dificila in momentul rambursarii, poti sa prelungesti perioada de imprumut oricand doresti. De asemenea, un alt avantaj este ca poti amana plata ratei.
Am citit cateva pareri despre Onnen si ni s-au parut favorabile. Adica, oamenii sunt de parere in general ca acest IFN ofera un imprumut flexibil, adaptat nevoilor imediate, fara rigiditate, fara conditii drastice. De asemenea, parerea noastra este aceea ca cei de la Onnen nu dau impresia de atmosfera apasatoare, ce se simte de regula la IFN-urile ce-si asuma riscuri atunci cand acorda credite rapide pe termen scurt.

Am citit si noi cateva pareri exprimate de oameni pe forumuri despre Onnen si am constatat ca tendinta majoritara este de a evidenta o flexibilitate la acest IFN. Cum spuneam mai sus, parerile oamenilor sunt pozitive vis-a-vis de faptul ca pot prelungi contractul de imprumut si pentru ca pot sa amane o rata, daca e cazul. Evident parerile sunt impartite, pentru ca si oamenii au diferite tipuri de nevoi. Noi am constatat cu placere pe forumurile analizate ca parerile exprimate de clientii ce au accesat cel putin un imprumut de la Onnen sunt majoritar pozitive.

Onnen este un IFN cu o oferta usor aparte fata de restul pietei nebancarelor. Acest IFN ofera credite rapide nebancare si pe perioade mai lungi de timp, cu plata lunara. Adica ofera un produs asemanator creditelor de nevoi personale bancare, evident cu diferente in privinta perioadei de acordare si a costurilor.

Eligibilitatea clientilor tine cont de bonitatea clientilor in mare. Insa, de asemenea, este foarte important sa nu fi restantier, daca doresti sa accesezi suma maxima oferita de cei de la Onnen.

Actele necesare pentru accesarea unui imprumut Onnen sunt: extras de cont de unde sa reiasa veniturile obtinute si o copie dupa buletin. Asadar actele necesare pentru obtinerea unui credite de la Onnen sunt putine si sunt practic aceleasi acte pe care IFN-urile ce acorda imprumuturi rapide le solicita de obicei.

Onnen este un IFN cu vizibilitate in mediul online, pe forumuri in special, datorita in principal reclamelor TV. Cum va spuneam mai sus, parerile despre Onnen IFN sunt in general pozitive, si un alt aspect demn de retinut este acela ca parerile exprimate pe forumuri despre acest IFN sunt numeroase.

Ratele creditelor oferite de Onnen variaza in functie de produsul accesat. Pe platforma online a IFN-ului (www.onnen.ro) ai la dispozitie un calculator de credite, unde poti afla online cat ai de plata in functie de suma aleasa si de perioada de creditare. Poti astfel sa aflii singur care este rata lunara a unui credit Onnen.

Iata cateva exemple de calcul:

- pentru un imprumut de 2.500 lei, contractat pe o perioada de 8 luni, rata lunara este de 428 lei, costul total al creditului fiind de 724 lei, cost corespunzator unei dobanzi anuale efective de 140,1%;
- pentru o suma de bani de 5.000 de lei, imprumutata pentru o perioada de 24 de luni, rata lunara este de 391 lei, asta inseamnand un cost total de 4.171 lei, corespunzator unei DAE de 66,65%;
- pentru un imprumut maxim de 10.000 de lei, contractat pe o perioada de 24 de luni, rata lunara ajunge la 773 lei, iar costul total al creditului la 8.342 lei, cost corespunzator unei dobanzi anuale efective de 66,65%.

Retineti ca un imprumut Onnen se acorda exclusiv online, iar pentru a-l accesa trebuie sa ai buletin, un cont bancar unde sa-ti intre un venit stabil si sa fi cetatean roman.

Cum accesezi un credit Onenn?
- alegi suma pe care doresti sa o imprumuti si selectezi rata pe care ti-o permiti (in functie de rata, o sa obtii si perioada de creditare);
- completezi formularul online de inregistrare cu datele tale personale si uploadezi cele doua documente scanate ori fotografiata (buletinul si extrasul de cont);
- astepti raspunsul. In cazul in care ti-a fost aprobat creditul, in maxim 24 de ore vei avea banii in cont.

Asadar, este destul de simplu de accesat un imprumut Onnen (asta era si majoritatea parerilor de pe forumuri), insa, costurile nu sunt tocmai mici, dar nici foarte mari nu sunt in comparatie cu alte IFN-uri ce acorda astfel de credite rapide nebancare.

Dupa parerea noastra Onnen ofera un produs financiar accesibil, usor diferit de cel al IFN-urilor ce au in portofoliu doar microcredite.

Evident, ramane sa va lamuriti voi ce si cum. Primul pas ar fi sa folositi calculator de credite online de pe platforma IFN-ului si sa aflati care sunt costurile in functie de suma pe care doriti s-o imprumutati.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet