vineri, 17 mai 2013

IMPRUMUTURI RAPIDE PENTRU RESTANTIERI

Ce IFN-uri acorda imprumuturi nebancare restantierilor?

Imprumuturile rapide sunt special concepute pentru restantieri si sunt agreate la nivelul anului 2013 de catre IFN-uri si regulamentele BNR doar in situatii exceptiopnale. 

Chiar daca oamenii vor sa faca rost de bani cu orice pret, restantele unor credite anterioare determina impiedicarea obtinerii unui nou imprumut. 

Fie ca esti restantier sau nu, poti apela cu incredere la imprumuturile rapide de la IFN-uri, produse financiare destul de cautate in ultima vreme de clientii societatilor nebancare. 

Evident, exista limitari in privinta acordarii acestor imprumuturi catre clienti; nu se acorda credit oricarui restantier, conditiile sunt variate de la un IFN la altul, dar in principiu, trebuie sa-ti fi platit restantele avute, sa nu fi avut o intarziere mai mare de 40-50 de zile la plata ratelor, etc. 

Exista circumstante pentru cei ce au avut bunavointa de a-si aminti ca au restante si le-au platit pana la urma, chiar daca au avut intarzieri. Acestor cazuri societatile financiare le acorda clementa si le pun la dispozitie imprumuturi rapide, produse financiare mai scumpe decat restul creditelor de consum, insa, trebuie sa se inteleaga ca dobanda acestora acopera in mare parte riscurile asumate de IFN-uri atunci cand acorda credite rapide, fara garantii unor persoane ce au antecedente proaste vis-a-vis de alte credite. 

Rau platnic sau nu, clientii sunt acceptati de IFN in 2013, alocand-se special aceste credite rapide. 

Deci, nu disperati, chiar daca figurati ca restantieri in Biroul de Credit, IFN-ul verifica in primul rand capacitatea dumneavoastra de a va rambursa imprumutul, acest lucru insemnand ca se cumuleaza niste factori, nu doar acela ca figurati ca restantier in Biroul de Credit.

Pentru a afla mai multe informatii despre Biroul de Credit si Centrala Riscului de Credit, vizitati-ne si pe site: Credite IFN.

Faceți căutări pe acest blog