DOCUMENTE NECESARE PENTRU A LUA UN IMPRUMUT DE LA PROVIDENT

Imprumut nebancar de la Provident: documente, adresa, numere de telefon


Imprumutul rapid online nebancar presupune intrarea pe site-ul unei Institutii Financiare Nebancare si completarea unui formular online. Aprobarea unui credit nebancar online este una rapida, avand in vedere circumstantele acordarii. Ideea acestor credite online este tocmai aceea de a face rost rapid de bani. Sumele imprumutate prin aceste credite sunt mici, insa, posibilitatea completarii online a formularelor este una facila, scutindu-te de deplasari la sediul respectivei institutii nebancare.

Este evident ca nu toate imprumuturile nebancare online sunt aprobate rapid. Exista factori care determina intarzierea acordarii unui imprumut, impidicand aprobarea intr-un mod rapid chiar si atunci cand se stie clar ca respectivul IFN acorda imprumuturile online de urgenta.



De ce documente am nevoie pentru a solicita un împrumut Provident și care este venitul minim?

Ai nevoie de un act de identitate care sa certifice cetatenia romana si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care oferim imprumuturi, o dovada a unui venit cert (ex: fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, dupa caz, o dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele tau la orice banca din Romania. Daca alegi serviciul de gestionare la domiciliu a creditului primesti banii in mana in maximum 48 de ore de la apel, caz in care contul bancar nu mai este necesar.

Venitul minim disponibil per solicitant de imprumut nebancar trebuie sa fie de 270 de lei sau de 540 de lei pe familie. Oferim imprumuturi nebancare rapide persoanelor cu varste cuprinse intre 21 si 69 de ani.

Pentru a afla care este suma maxima pe care o poti primi ca imprumut rapid, cu venitul tau te rugam sa suni la departamentul nostru de relatii cu clientii la 021 9877 000 (apel cu tarif normal) de luni pana vineri intre orele 8:00 si 22:00 sau sambata si duminica intre orele 8:00 si 18:00.


Ce numar de telefon are Provident? Cum aflu numarul de telefon al filialei Provident din orasul meu?

Am intalnit de nenumarate ori aceasta intrebare: cum aflu numarul de telefon sau adresa Provident din orasul meu? Provident Financial nu are filiale ci reprezentanti locali. Drept urmare, numarul de telefon este UNIC, valabil pentru toata tara.

Oriunde te gasesti, in localitatile amintite mai jos, pentru a lua un imprumut nebancar de la Provident, telefonul este acelasi, valabil in toate localitatile.

Nu cautati alte numere de telefon, speciale pentru localitatea de domiciliu, n-o sa gasiti. Numarul de telefon de la Provident este UNIC. 

Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra-Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Vaslui.

Numar de telefon Provident Romania, adrese de email, website. Care este numarul de telefon de la Provident?


La data la care publicam acest material, numerele de telefon afisate pe site-ul Provident sunt:

- Numar telefon Provident scurt: 021 98 77

- Numar telefon Provident Romtelecom: 021 275 75 75

- numar SMS: 1805

Poti solicita oricand un imprumut nebancar de urgenta, poti face astfel, rost de bani rapid.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet