Oferte de imprumuturi de pana la 5.000 euro

IFN-urile ce ofera imprumut sume de 5.000 de euro solicita mai multe acte la accesare


Cei ce vor sa obtina un imprumut urgent de 5000 de euro, trebuie sa indeplineasca niste conditii de eligibilitate mai drastice decat cele practicate de IFN-uri pentru microcredite.

Nu poti sa obtii un imprumut urgent fara acte, cand vine vorba de o suma de bani de 5.000 de euro. Pentru un asemenea imprumut, conditiile de eligibilitate nu mai sunt atat de permisive. In primul rand, bonitate clientilor trebuie sa fie mai ridicata pentru a-si permite sa ramburseze ratele aferente unui asemenea credit.
Pentru un credit de 5.000 de lei, contractat pe 12 luni, Credius practica o rata lunara de 666 lei. Asta inseamna ca solicitantul de credite care are un venit echivalent cu salariul minim pe economie, n-ar face fata unui asemenea imprumut. Daca scazi din venitul lunar, cheltuielile de intretinere si cosul alimentar zilnic (mai ales luand in considerare o familie de minim 2 membrii), nu prea mai ramai cu nimic, oricum, nu ramai cu o suma de bani care sa-ti permita o rata lunara de peste 600 de lei.

Asadar, pentru o suma de 5.000 de lei, vei plati o rata lunara de 666 de lei la Credius. Pentru o suma de bani de 23.000 de lei, echivalentul celor 5.000 de euro, pentru 12 luni, ai plati o rata lunara de 3.065 de lei la acelasi IFN (Credius). Ce inseamna asta? Inseamna sa ai un venit lunar substantial, de macar 4.500 - 5.000 de lei.

Asadar, persoanele care pot apela la o asemenea suma (mai ales conractata pe un an, caci ea poate fi contractata si pe 5 ani, caz in care rata lunara ajunge la 1876 de lei la Credius), trebuie sa aiba o bonitate mai ridicata decat a acelor persoane ce apeleaza la un microcredit, in cuantum de cel mult 2.000 de lei.

Apoi, mai este inca o diferenta majora pentru un imprumut urgent de 5.000 de lei rambursabil in rate lunare de minim 12 luni de regula. Pe langa ca trebuie sa ai un venit substantial, trebuie sa fii sigur ca acest venit se pastreaza constant pe perioada derularii imprumutului.

Exista din ce in ce mai multe persoane care apeleaza la un credit rapid de la IFN-uri. Multi, e adevarat, se multumesc cu sume mici, de pana in 2.000 de lei. Insa, uneori, clientii vor sa imprumute si sume mai mari, cum este aceasta suma pe care noi am luat-o azi in calcul - 5.000 de euro. Aceasta sume revine constant in meajele primite de la voi, de aceea ne-am propus astazi sa va raspundem la cateva dintre cele mai frecvente intrebari primite de la voi.

Care sunt IFN-urile de la care poti imprumut o suma de 5.000 de euro? Iata cateva dintre cele mai vizibile din piata: Credius, Cetelem, TBI Credit, BRD Finance, Easy Credit, etc.

Daca ai nevoie de 5000 euro sub forma unui credit urgent fara acte, nu te vor ajuta multe IFN-uri. Majoritatea vor sa se asigure ca ai venitul necesar rambursarii ratelor maricele in acest caz. Riscurile sunt mult mai ridicate pentru o asemenea suma de bani, motiv pentru care si IFN-urile se asigura ca vei putea plati la timp.

Dintre IFN-urile enuntate mai sus, din cate stim noi, doar Credius permite accesul si pentru persoanelor inscrise in BC. Insa, celor inscrisi in BC le sunt limitate sumele de bani, in functie de scoringul din BC si de veniturile actuale.

Bine, daca esti eligibil din punct de vedere financiar, ai si un trecut pozitiv vis-a-vis de alte credite, n-ai decat sa apelezi la banca pentru un imprumut urgent de 5.000 de euro. Si la banca se rezolva acum rapid problema. De cand bancile au incheiat protocoale cu cei de la ANAF, inspectarea veniturilor nu mai dureaza deloc mult. Unele banci ofera banii chiar in ziua accesarii - vezi cazul celor de la ING, ale caror credite de nevoi personale sunt vizibile in piata cu sintagma 'pe loc'.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet