Imprumut prin telefon ori SMS

De la Smartica poti sa accesezi un imprumut prin telefon ori prin SMS.


Smartica IFN este o acasa de ajutor reciproc ce ofera si credite prin telefon si prin SMS.

Implementand o platforma online performanta, Smartica IFN a inclus in portofoliu un serviciu tot mai cautat de catre clienti, anume, creditul prin telefon sau prin SMS.

Aceste servicii sunt accesibile persoanelor din mediul urban dar si din cel rural, cu conditia ca acesti clienti sa aiba acces la bancile indicate de Smartica.
Prin accesarea unui credit prin telefon ori prin SMS, IFn-ul rezolva simplu acordarea unui microcredit, usurand in acest mod accesul la un imprumut rapid.

Procedeul de accesare online este simplu si utilizat de tot mai multe persoane. Insa, pentru a beneficia de un imprumut prin telefon ori prin SMS, trebuie sa figurezi deja in baza de data a CAR Smartica IFN. Pentru a figura in baza de date, trebuie sa te inregistrezi pe platforma online a IFN-ului.

Avantajele unui imprumut prin telefon: poti sa accesezi de oriunde, poti solicita oricand, aprobarea este ultra-rapida - nu are de ce sa dureze mai mult de cateva minute.

Pentru orice informatie puteti sa accesati platforma online a IFN-uului: https://smartica.ro/dinamic/Credit%20prin%20Telefon,%20SMS.

Smartica este un IFN cu sediul in Bacau, ce ofera servicii specifice caselor de ajutor reciproc.

Pentru a deveni membru al CAR-ului, trebuie sa aveti peste 18 ani si un venit demonostrabil ca salariat, ca pensionar ori venituri din activitati independente. De asemenea trebuie sa aveti un cont bancar unde sa va incasati aceste venituri.

Actele necesare pentru accesarea unui imprumut: buletin, fluturas de salariu ori adeverinta de venit, extras de cont. Aceste documente se trimit scanate ori fotografiate pe email.

Abrobarea va este confirmata ori infirmata prin SMS ori prin email.

Rambursarea imprumutului se face prin debitare automat din contul bancar furnizat la accesare.


Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet