Imprumut nebancar fara acte

Astfel de credite sunt de gasit in ofertele societatilor nebancare, cunoscutele IFN-uri


IFN-urile au ca activitate acordarea de credite, nu tin depozite precum bancile. Sunt societati supravegheate de BNR, deci legale. Pentru a putea intra in piata, trebuie sa respecte legislatia romaneasca, sa fie acreditate la BNR. Sunt obligate ca periodic sa trimita situatii catre BNR, iar reprezentantii bancii nationale urmaresc raportarile (contabile si pruentiale, precum si statistice).

Este adevarat ca activitatea IFN-urile este mai putin intensa astazi decat era inainte de criza economica din 2008, spre deosebire de activitatea bancilor care se gaseste la un nivel bun, creditele bancare acordate populatiei s-au pastrat oarecum constante, iar cele guvernamentale au crescut constant.
Revenind la imprumutul nebancar fara acte, caci ne-am propus astazi sa vorbim despre produsele facile, acesta se regaseste in ofertele unora dintre IFN-uri. Mai precis, este vorba de IFN-urile specializate in microcredite.

Conditiile de aplicare pentru un credit rapid fara acte sunt permisive, in fapt este vorba produse financiare acordate prin intermediul platformelor online, cu acte scanate ori fotografiata. Se solicita mai precis copii dupa cartea de identitate si dupa un extras de cont din care trebuie sa reiasa ca ai venituri necesare pentru a-ti rambursa imprumutul contractat.

Creditul fara adeverinta de salariu, fara adeverinta de venit, dar cu dovezi ca ai un venit minim necesar pentru a-ti plati imprumutul accesat, reprezinta o tendinta in piata financiara nebancara.

Anii anterior a fost o explozie in piata de societati nebancare specializate in microcredite. Anul asta aparitia unor noi IFN-uri s-a temperat. Din cate stim noi, nu s-a mai lansat nicio societate nebancara cu vizibilitate in piata.

Creditul rapid fara acte este convenabil pentru clienti din mai multe perspective: unii il cauta pentru ca nu doresc sa li se ceara situatia din Biroul de Credit, altii il cauta pentru ca nu au venituri constante pe cartea de munca ce pot fi sustinute cu o fisa fiscala ori o adeverinta de venit de la anagajator.

Perioada de rambursare pentru un astfel de imprumut este redusa, de regula fiind in limita trecerii de la un salariu la altul, adica de 30 de zile. Ca o tendinta in piata, in ultima perioada aceasta perioada de acordare s-a marit, multe IFN-uri urcand perioada de rambursare minima la 3-4 luni.

Mai nou, gasim si in ofertele bancilor astfel de oferte de imprumuturi rapide fara acte. In fapt, multe banci au realizat acorduri cu cei de la ANAF, orin care institutia le pune la dispozitie date fiscale ale clientilor cu acordul expres al acestora. Astfel ca, o banca poate sa-ti acorda un credit rapid fara acte, in baza cartii de identitate si a acordului de verificare la ANAF.

Evident, clientii ce vor sa scape de drumuri la banci, pot accesa online un credit fara acte de la IFN. Acum exista o multitudine de oferte nebancare online prin care poti accesa indiferent de unde te gasesti credite rapide online. Ai nevoie de un gadget performant si o legatura buna la internet.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet