Imprumuturi nebancare rau-platnici 2018

Exista posibilitatea sa accesezi imprumuturi nebancare in 2018 daca esti restantier?


Imprumuturi nebancare pentru rau-platnici gasiti in 2018 la IFN-urile ce acorda sume mici de bani pe termen scurt.

Este adevarat ca si IFN-urile acorda greu credite restantierilor, insa, exista totusi oferte si pentru aceste persoane.

Multe societati nebancare tin cont de anumite aspecte, chiar daca esti restantier si inscrisi in Biroul de Credit. Unele vor sa vada ca ti-ai platit datoria pe care o aveai, alte vor sa vada ca nu ai avut restante prea mari, alte ca nu ai intarziat prea mult cu stingerea datoriilor.
IFN-urile ce acorda imprumuturi nebancare si rau-platnicilor in 2018 vin in intampinarea clientilor cu o serie de facilitati de accesare, iar vizbilitatea lor in piata este data de permisivitatea obtinerii imprumutului (unele isi fac reclama cu 'credite online', altele cu 'imprumut doar cu buletin', etc).

Avand in vedere ca bancile nu acorda credite celor restantieri, singura solutie optima pe care o au aceste persoane este sa apeleze la creditele urgente de la IFN-uri. Si aici exista sansa sa li se refuze imprumutul, pentru ca, va spuneam mai sus, nu toate IFN-urile acorda bani celor rau-platnici.

Oricum ar fi, cand te duci sa solici un imprumut nebancar, daca stii ca esti restantier si inscris in Biroul de Credit, este bine sa anunti dinainte, pentru a demonostra buna-credinta. Oricum IFN-ul va afla daca figurezi cu restante in BC sau nu.

Pentru ca marea majoritate a imprumuturilor nebancare de tip urgent se acorda online, nu conteaza din ce localitate esti, nici unde iti ai domiciliul. Practic, intreg procesul de deruleaza online, inclusiv semnarea contractului de imprumut. Banii ii primesti in contul tau bancar, fara deplasari la banca ori alte ghiseuri.

Iata si cateva IFN-uri la care puteti apela daca sunteti restantier si inscris in BC: Viva Credit, Credius (aveti la dispozitie creditul pentru redresare - un produs special pentru restantieri), IFN Extra Finance, Telecredit, Fast Finance, CreditFix, Zaplo, etc.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet