Credit online shopping

Suntem in era cumparaturilor online, asa ca un credit online pentru shopping este imperios


Credit online shopping - varianta eficienta de a achizitiona produsele dorite chiar daca nu ai la acel moment suma de bani disponibila.

Volumul cumparaturilor online in rate a luat o amploare fenomenala in ultimii ani. Multe magazine online, in special marile platforme (eMAG, Altex, etc) au introdus ca sistem de plata si sistemul de achizitionare in rate, prin apelarea la un credit online. Shoppingul in acest caz devine mult mai facil.
A apela la un credit online shopping inseamna in fapt a apela la un sistem de creditare convenabila oferita de magazinele cu desfacere online a produselor. Spre exemplu, poti contracta un card de credit la una din institutiile financiare partenere ale respectivului maazin, ori dupa caz, la obtinerea unei finantari prin sistemul propriu de rate al magazinului.

La eMAG de exemplu, aveti la indemana doua variante de credit online shopping:
- plata cu cardul bancar in rate, iar aici aveti la dispozitie destui parteneri financiari la care puteti apela (BT, BCR, Raiffeisen, GarantiBank, BRD Finance, Bancpost, Cetelem, ING, BRD, Credit Europe Ban, etc.
- puteti opta de asemenea pentru varianta proprie de finantare propusa de eMAG, este vorba de sistemul ecredit. Poti alege numarul de luni in care sa-ti rambursezi creditul in functie de venitul tau. Nu trebuie sa te deplasezi deloc. Ai rate avantajoase si te poti bucura rapid de produsele cumparate.

La Altex poti opta pentru urmatoarele variante de finantare:
- carduri de credit: Raiffeisen, Card Avantaj, ING Credit Card, Banca Transilvania, BRD, BRD Finance, Garanti Ban, BCR - Bun de Plata, UniCredit Partener, EuroLine MasterCard, Bancpost American Express, Bancpost, Piraeus Ban, Alpha Ban,etc.
- credit instant in magazin. Pur si simplu cumpari produsele direct din magazinele Altexsi soliciti un credit instant prin Credex. Poti aplica pentru un credit si primesti raspunsul in maxim 2 ore. Ai la indemana variantele: creditul Mr. Turbo (obtii pana un imprumut de pana la 4.500 de lei pe o perioada de la 12 la 60 de luni cu DAE de 40,4%) si creditul Potrivit (obtii sume de bani de pana la 30.000 de lei pe perioade de la 12 la 60 de luni cu DAE 38,9%).
- aplici pentru un credit de consum online, simplu si rapid, prin CREDEX. Dobanda este de 1% pe luna. Poti aplica online in trei pasi: alegi produsul dorit si selectezi plata prin rate online prin Credex, iei legatura prin video cu un consultant financiar. Urmeaza sa primesti produsele prin curier direct la domiciliu. Poti accesa un astfel de credit de consum online daca ai intre 18 si 70 de ani si un venti minim pentru salariati de 800 de lei, iar pentru pensionari de 520 de lei. Contractul de credit se semneaza online. 

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet