Credite usoare fara ipoteca fara giranti

Hora Credit este un IFN ce ofera credite rapide, usoare, fara ipoteca si fara giranti.


Pentru a accesa un imprumut de la Hora Credit, trebuie sa-ti creezei un cont pe platforma online a IFN-ului, sa alegi suma dorita de bani, sa upload-ezi o copie scanata dupa cartea de identitate si sa astepti sa primesti suma de bani dorita in contul tau bancar.

Conditia minima necesara pentru un credit este sa ai o varsta de minim 19 ani.

Cum s-ar zice, n-ai decat sa intri in 'hora' si sa soliciti un astfel de credit usor de accesat, fara ipoteca si fara giranti.

Solicitarea o poti face online, prin intermediul unui calculator, tableta ori smartphone legate la internet.
Odata ce ti-ai creat un cont pe platforma horacret.ro, n-ai decat sa treci la completarea formularului online de creditare. Ai grija sa completezi toate campurile obligatorii. Daca in urma analizei bonitatii tale si indeplinirii conditiilor de eligibilitate solicitate, iti va fi aprobat imprumutul, banii iti vor fi virati in contul tau bancar. Daca alegi sa primesti bani prin transfer bancar, poti solicita creditul chiar si prin telefon.

Pentru accesare ai nevoie de o copie scanata ori fotografiata dupa buletin si una dupa extrasul de cont bancar din ultima luna.

Daca nu ai extras de cont, trebuie sa furnizezi unul din urmatoarele documente: adeverinta de salariu, fluturas de salariu cu stampila societatii unde esti angaat ori alt document relevant de venit.

Suma maxima pe care o poti solicita depinde de bonitatea ta. In functie de posibilitatile tale financiare lunare, vei primi si o anumita suma de bani.

Creditul rapid se acorda pentru o perioada de maxim 30 de zile.

Aporbarea creditului iti va fi anuntata pe email si prin SMS.

Rambursarea imprumutului se poate face prin internet banking ori la cea mai apropiata locatie ZebraPay.

Perioada de creditare se poate prelungi. Maximul perioadei nu poate depasi 360 de zile.

Rambursarea anticipata este posibila, ba mai mult de atat, nu te costa nimic sa o faci. Probabil vei fi considerat chiar un bun client, iar la urmatorul imprumt ai sansa sa ti se acorde si alte facilitati.

Banii iti sunt virati in cont in maxim 15 minute de la aprobare, insa nu mai tarziu de 24 de ore lucratoare.

Eligibilitatea principala pentru un imprumut la Hora Credit IFN este aceea de a te incadra in intervalul de varsta 19 - 75 de ani. Aceasta este o veste buna, mai ales pentru pensionari. De obicei, nu multe societati financiare ofera credite pentru pensionari. Iata ca cei de la Hora Credit ofera si pensionarilor accesul la un credit rapid nebancar.

Informatiile pe care tu le lasi pe platforma IFN-ului sunt confidentiale si protejate prin lege. Imprumutul se acorda in nume propriu.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet