Imprumuturi nebancare doar cu buletinul 2017

Cei de la Zaplo ofera posibilitatea clientilor sai de a accesa imprumuturi rapide nebancare cu buletinul in limita bugetului personal


Zaplo este un IFN ce ofera imprumuturi nebancare doar cu buletinul, insa, se asigura ca nu-ti depasesti bugetul si nu te indatorezi excesiv.

Cu alte cuvinte, societatea nebancara iti ofera imprumut suma de bani pe care o doresti, insa, asigurandu-se ca detii veniturile necesare pentru a o rambursa in conditii normale.

Nu poti accesa de la Zaplo mai multe imprumturi nebancare in acelasi timp, decat daca ai capacitatea financiara sa sustii respectivele credite.
Daca esti client de incredere, ti se poate creste limita de credit, adica poti imprumuta o suma mai mare de bani.

Pentru accesarea unor imprumuturi nebancare doar cu buletinul 2017 de la Zaplo, trebuie sa urmariti un algoritm destul de simplu:
- accesati online, completand formularele puse la dispozitie pe platforma proprie a IFN-ului (alegeti suma, perioada si solicitat imprumutul online);
- oferiti datele personale si informatiile cu privire la veniturile tale lunare si cheltuielile (se stabileste un grad de indatorare care va permite IFN-ului sa afle ce suma iti poate imprumuta, astfel incat sa nu te indatorezi excesiv);
- selectezi felul in care doresti sa primesti banii, in cazul in care ti se aproba imprumutul (exista doua variante, fie prin transfer bancar, fie chas la o unitate CEC).
- incarci documentele solicitate in platforma online (copii scanatate ori fotografii): buletin si act doveditor al venitului (la algere poti prezenta: adeverinta de venit pe ultima luna, talon de pensie, fluturas de salariu pe ultima luna, extrasul de cont de salariu pe ultima luna). De asemenea, la capitolul documente de venit, mai poti prezente si alte documente care sa-ti ateste venituri splimentare (venituri din drepturi de autor, chirii, diurne, etc) si un document fiscal care sa-ti dovedeasca bonitatea financiara pe anul anterior (fisa fiscala de la angajator ori un extras de cont din ultima luna a anului anterior).

Pentru a accesa un credit de la Zaplo, trebuie sa iti deschizi un cont pe platforma online a IFN-ului. Dupa ce-ti deschizi contul, te loghezi in el. Ca sa aflii costurile imprumutului pe care doresti sa-l soliciti, folosesti calculatorul de credit de pe site-ul societatii. Abia apoi poti trece la accesarea propriu-zisa a imprumutului.

Imprumuturile nebancare doar cu buletinul in 2017 sunt mult mai rapide decat erau acum cativa ani. Motivul principal este acela ca s-au simplificat foarte mult pasii de accesare si a scazut numarul de acte solicitate de IFN-ului.

Daca nu ai posibilitatea sa accesezi online creditul de la Zaplo, poti sa suni si sa soliciti un imprumut prin telefon. Este la fel de simplu ca si online. Numarul de telefon la care poti sa apelezi este 031 229 51 11. Programul de lucru este de luni pana vineri, de la 9 la 20.

Avantajele imprumuturilor nebancare cu buletinul oferite de Zaplo:
- primul imprumut are dobanda 0 daca rambursezi la timp;
- accesarea se face usor si poti primi banii chiar si in 15 minute de la aprobare
- accesezi doar cu actul de identitate
- nu platesti comisioane
- poti accesa online ori prin telefon
- este la indemana oricarei persoane care are o varsta mai mare de 18 ani.

Creditul oferit de Zaplo este unul de tip rapid, fara garantii si fara giranti.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet