Credit nebancar 2017 pentru rau-platnici

In 2017, cei cu un istoric negativ inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici, spera la un credit nebancar facil.


Chiar daca esti inscris in Biroul de Credit, deci ai statutul de rau-platnici, exista posibilitatea sa accesezi un credit nebancar.

In piata financiara din Romania, exista IFN-uri ce acorda credite chiar si celor inscrisi in Biroul de Credit. Conditiile sunt mai aspre, in special pe partea de costuri.

Cei ce cauta un credit nebancar 2017 pentru rau-platnici, il vor gasi cu siguranta la acele societati nebancare ce pun la dispozitia clientilor sume mici de bani pe termen scurt. De regula, acest imprumut se acceseaza online, intr-un timp scurt, fara multe acte.
Bancile nu accepta clientii inscrisi in Biroul de Credit in 2017. Mai mult de atat, acordarea unui credit bancar are o conditie eliminatorie prezenta in Biroul de Credit. Pe buna dreptate, bancile se asigura ca ai posibilitatea sa rambursezi sumele pe care le imprumuti, tinand cont de riscurile asumate, in special pe categoria de credite negarantate.

Pentru ca multe dintre IFN-urile ce acorda credite rapide pentru rau-platnici in 2017 nu practica accesarea la sediu, ci doar online, poti apela la aceste produse financiare si cetatenii din localitatile unde de regula nu ar avea acces la astfel de imprumuturi. Procesul de creditare derulandu-se exclusiv online (inclusiv semnarea contractului de imprumut), nu mai este un impediment pentru un om cu domiciliu intr-o zona rurala sa apeleze la un astfel de produs financiar.

Aprobarea cererilor de credite se face online si nu dureaza mai mult de cateva ore. Daca primesti aprobarea, in cateva ore poti avea si banii in cont; de la acest punct totul depinzand de transferurile interbancare.

Cele mai multe Institutii Financiare Nebancare verifica totusi Biroul de Credit. Chiar daca unele IFN-uri acorda credite rapide pentru rau-platnici in 2017, totusi, pentru a accesa un produs financiar cu o dobanda rezonabila nu poti avea statut de restantier.

In Biroul de Credit, o persoana ajunge cand a intarziat cu plata ratei chiar si cateva zile, indiferent de suma restanta.

Unele IFN-uri anunta clar pe platformele online proprii ca acorda credite pentru restantieri, alte societati nebancare insa nu ne ofera aceste informatii. Chiar daca nu ni se ofera informatii legate de felul cum sunt tratati restantierii, IFN-urile au politicile proprii, bine stabile, fata de acesti clienti. Unele societati persoanlizeaza ofertele in functie de fiecare client in parte.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet