Creditul bancar usor de accesat

Alpha Bank ofera un credit de nevoi personale pentru finantari neprevazute


Un credit simplu de accesat, desi bancar, cu variante in functie de nevoile tale il gasiti in categoria creditelor de consum de la Alpha Bank.

Pentru finantarile unor cheltuieli neprevazute, fara sa justifici ce faci cu banii, cu dobanda fixa ori variabila, poti opta pentru creditul Alpha Rapid.

Creditul de nevoi personale Alpha Radid este unul fara garantie imobiliara.
Caracteristici si Avantaje:
- raspuns prompt
- accesare rapida
- poti imprumuta sume de bani intre 500 si 10.000 de euro ori echivalentul acestora in lei
- perioada de rambursare este de pana la 5 ani

Daca vrei o suma mai mare de bani, poti opta pentru creditul Alpha Rapid cu garantie imobiliara. Alpha Rapid cu garantie imobiliara iti pune la dispozitie sume de bani intre 5.001 si 150.000 de euro, pe perioade de pana la 5 ani.

O alta varianta de creditare rapida este si Alpha Rapid garantat cu depozit colateral. Acest produs financiar se aproba in maxim 24 de ore, nu necesita analiza veniturilor si obtii si un bonus la depozitul colateral ce se constituie drept garantie, respectiv dobanda aferenta depozitului pe un an de zile. Poti imprumut astfel sume de la 5.001 la 150.000 de euro.

Pentru refinantari, cei de la Alpha Bank au o oferta avantajoasa. Pentru a-ti refinanta un credit si a obtine si o suma de bani in plus, poti sa alegi pachetul promotional Alpha All in 1 + Alpha Rapid. Asa iti poti reduce ratele lunare cu pana la 50% si poti obtine si o suma suplimentara de bani, cu avantajul major ca vei plati o singura rata lunara. Dobanda pachetului este de asemenea una avantajoasa.


Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet