Credite urgente mari pentru nevoi mari

Solutie buna pentru cei ce doresc sa imprumute sume mari de bani - creditul de nevoi urgente cu valoare mare


Daca ai nevoie de o suma mare de bani, acum poti apela la creditele urgente de nevoi personale de la IFN Extra Finance.

Creditul de nevoi personale acordat cu ipoteca este in fapt un imprumut rapid ce se adreseaza celor ce dispun de o garantie imobiliara in Bucuresti, in Ilfov ori in Constanta. Oferta este valabila pentru apartamente, case, vile ori pensiuni.
Plafonul maxim de imprumut este de 500.000 de euro sau echivalentul acesteia in lei, iar garantia solicitata este de minim 250% din valoarea imprumutului solicitat. Limita inferioara nu este stailita.

Creditul se acorda in lei sau in euro, pe perioade de maxim cinci ani. Rata este fixa si are valoare de 6% pe an, calculata la sold.

Daca vei solicita un astfel de credit de la Extra Finance, vei primi automat si o oferta personalizata.

De regula pentru analiza documentelor si verificarea tuturor informatiilor este nevoie de o zi lucratoare. Dupa acest interval, veti primi si un raspuns. Daca raspunsul este favorabil, nu ramane decat sa semnanti contractul de credit in functie si de obligatiile notariale. Pentru aprobarea creditului, este necesar acordul sotului/sotiei sau a celor ce apar ca proprietari pe actele imobilului adus drept garantie.

Actele necesare:
- buletin client si buletin garant ipotecar, daca e cazul
- actele de proprietate ale imobilului.

Garantiile se pot consitui din veniturile curente obtinute de clienti ori de fidejusor, de ipoteca de rang 1 si de polita de asigurare a imobilului ipotecat.

Ex calcul: pentru un imprumut in valoare de 50.000 e lei, contractat pentru 5 ani, rata lunara este de 1.806,65 lei, la care se adauga un comision de administrare de 1.500 de lei platibil o singura data. Valoarea totala a creditului ajunge la 108.98,70 lei.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet