Credite dedicate rau-platnicilor

Creditele rapide acordate lejer de IFN-uri sunt accesibile si persoanelor inscrise in Biroul de Credit


Restantierii creditelor bancare au deja in piata un segment aparte de credite dedicate lor -  este vorba de microcreditele acordate 100% online, doar in baza unei copii dupa buletin si dupa extrasul de cont.

Nu trebuie sa fi specialist ca sa intelegi ca nicio societate nu si-ar asuma un asemenea risc, daca n-ar putea sa-l acopere intr-un fel. Ei bine, in acest caz, riscurile sunt acoperite de costuri. Practic, tu aplici pentru un imprumut in conditii dintre cele mai permisive, iar in schimb vei plati o dobanda mai mare decat cea practicata de societatile financiare pentru creditele de nevoi personale obisnuite.
Evident, nu poti sa aplici pentru un credit de nevoi personale la o banca, daca nu indeplinesti niste conditii. Deci, cu alte cuvinte, te gasesti intr-un cerc vicios greu de deslusit. Noi te sfatuim sa analizezi care iti sunt posibilitatile financiare, sa stii daca ai restante mai vechi si daca esti inscris in Biroul de Credit ca rau-platnic si abia apoi sa iei o hotarare, in cunostinta de cauza.

Imprumuturile nebancare pentru cei inscrisi in Biroul de Credit au de regula valoare mica; din informatiile noastre nu depasesc 5000 de lei maxim, iar perioadele de acordare sunt si ele scurte, de maxim 6 luni. Asadar, exista niste limitari la care trebuie sa aderi in cazul in care esti rau-platnic si nu ti-ai incheiat in conditii optime un alt contract de credit mai vechi.

O alta informatie pe care este bine sa o aveti este ca bancile nu acorda credite rau-platnicilor. De asemenea, sunt si multe IFN-uri care tin cont de istoricul negativ din Biroul de Credit. Practic, cum spuneam si mai sus, singura alternativa a rau-platnicilor raman acele societati nebancare axate pe acordarea de imprumuturi mici cu dobanzi mari.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet