Credit rapid Fulger - exclusiv online

Accesabil online, fara comisioane, rapid, creditul Fulger de la Fast Finance poate fi o varianta de a face rost de bani


Creditul pentru nevoi urgente de la Fast Finance  sau creditul Fulger, asa cum este el denumit de aceasta societate nebancara, este unul ce se acorda doar online, fara drumuri. Nu este nevoie sa justifici ce faci cu banii.

Poti imprumuta sume de la 100 la 3.000 de lei, fara costuri ascunse, pe perioada de la 1 la 30 de zile.

Perioada de aprobare este de 3 ore, acest fapt facand din creditul fulger unul extrem de rapid. Nu este nevoie de adeverinta de venit, nici de garantii si nici de giranti.
Pentru acest imprumut poate aplica orice persoana fizica cu cetatenie romana, avand o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani.

Vestea buna este ca sunt acceptate si persoanele inscrise in Biroul de Credit cu un scoring negativ, asa-numitii restantieri.

Creditul Fulger se acorda in lei.

Veniturile trebuie sa fie incasate pe card. Sunt luate in calcul doar veniturile permanente, adica cele din salarii ori pensii care au o valoare minima lunara de 800 lei.

Dobanda practicata de Fast Finance pentru creditul Fulger este de 1,2% pe zi, iar aceasta poate scadea in functie de buna-credinta a celui imprumutat de a rambursa la timp creditul.

Clientii care au apelat la creditul Fulger de la Fast Finance descriu acest produs financiar in cuvinte cat se poate de magulitoare.

In fine, mai multe informatii veti gasi pe platforma online a IFN-ului pe care va invitam sa o accesati: http://www.fast-finance.ro/credite/creditul-fulger.

Asa cum va spuneam mai sus, creditul Fulger de la Fast Finance poate fi accesat si de restantieri, acest IFN considerand ca daca ai avut un necaz la un moment dat cu un credit bancar, nu trebuie sa fi persecutat pe vitata si sa platesti toata viata pentru o situatie din trecut.

Noi va spunem doar sa va imprumutati responsabil, oricum ar fi sa va informati in prealabil si sa nu semnati un contract pana nu intelegeti ce scrie in el. Verificati cu atentie care sunt costurile totale si nu lasati la voia intamplarii niciun amanunt legat de credit.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet