Cu cardul Cetelem poti cumpara din Carrefour

Pentru ca se apropie sarbatorile de Paste, iata o informatie utile: cardul de credit Cetelem poate fi folosit pentru cumparaturi in magazinele Carrefour


Cand ne apropiem de sarbatori, indiferent care sunt ele, cheltuielile cresc simtitor, si rareori nu ramanem fara bani fix atunci cand avem mai mare nevoie.

De aceea ni s-a parut foarte utila aceasta informatie pe care am descoperit-o la Cetelem, anume ca, aplicand pentru un card de credit, il poti folosi ulterior pentru cumparaturi in Carrefour.

Asadar, utilizand MasterCard-ul Cetelem, ai numai de castigat.
In perioada 21 martie - 01 mai 2016, exista si o promotie in derulare, daca platesti cu cardul tau Cetelem in hypermarketurile Carrefour.

Astfel, poti castiga:

- 3 x experiente VIP pentru 2 persoane la turneul de tenis Roland Garros, in data de 31 mai 2016
- 10 x ceasuri de mana
- 20 x prosoape
- 30 x genti de voiaj

Ca sa poti participa la concurs, trebuie neaparat sa achizitionezi produse din hypermarketurile Carrefour ori magazinele Market folosind cardul de credit de la Cetelem.

Trebuie de asemenea sa ai 18 ani impliniti, domiciliu stabil pe teritoriul Romaniei si sa cumperi, cum spuneam, mai sus, produse de la Carrefour cu cardul tau de credit Cetelem.

Cardurile de credit Cetelem sunt emise sub sigla MasterCard si prin intermediul lor poti avea oricand o suma de bani la indemana pentru a o folosi cum doresti. Practic, accesezi un credit, iar banii ii ai la indemana pe card.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet