Imprumuturi de bani urgente 2016

Variantele cele mai rapide de a accesa imprumuturi de bani in 2016 le gasim tot la IFN-uri


Chiar daca bancile si-au luat masuri de eradicare a multor etape birocratice de acordare a creditelor, totusi, cele mai rapide credite le gasim in 2016 tot la IFN-uri.

Mai mult de atat, parca cu cat bancile se inversuneaza sa scada intervalul de acordare (vezi creditele bancare fara adeverinta de venit de la ING, Idea::Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen, etc), cu atat IFN-urile le intampina cu scaderea si mai drastica a intervalelor de acordare.

Pentru ca noi analizam in permanenta ofertele bancilor si IFN-urilor pentru a va tine la curent cu cele mai proaspete informatii din domeniu, va pot aduce un argument foarte simplu pro celor spuse mai sus.


Spre exemplu, la cea mai rapida acordare de credite care era (dupa cunostintele noastre) cea de la Viva Credit, s-a mai redus intre timp intervalul de acordare. Daca acum cateva luni intervalul de acordare la cei de la Viva Credit era de minim 2 ore, acum ne aflam in fata reducerii acestui interval la sub 2 ore de la accesare, ceea ce inseamna foarte mult. Adica, te trezesti intr-o zi ca ai uitat sa-ti platesti amenda rutiera, si n-ai nici bani nici posibilitati de a face rost de ei in 2 ore. Cum procedezi? Pai, simplu, accesezi un credit rapid pana la salariu de la Viva Credit, si-n 2 ore ai banii. Deci, da, uneori merita sa procedezi asa, chiar daca vei plati niste bani in plus, si aici ma refer la dobanda. Astfel de situatii de urgenta sunt multiple si sititi fiecare dintre voi ca niciodata nu calculezi indeajuns nevoile financiare pentru a nu te gasi in astfel de situatii limita.

Pentru cei ce cauta imprumuturi de bani urgente in 2016, noi le sugeram sa se indrepte catre societatile nebancare specializate in microcredite (credite pana la salariu, la domiciliu, rapide, urgente, doar cu buletinul, online, etc). Indiferent de denumiea sub care le regasim, tot microcredite se numesc, adica este vorba de acordarea unor sume reduse de bani pe intervale scurte de timp (de regula pana la salariu).

Iata si cateva exemple de societati nebancare la care puteti apela pentru obtinerea unui credit in doar cateva ore:

- Fast Finance - o societate ce ne promite acordarea in regim de urgenta a unui credit - in 3 ore de la accesare primesti raspunsul final daca ti s-a aprobat sau nu imprumutul solicitat.

- Viva Credit - dupa cum v-am spus mai sus, pare a fi cea mai rapida acordare pe care noi am descoperit-o, insa, e posibil sa mai fie si altele cu intervale si mai reduse.

- Extra Simplu, un credit oferit de IFN Extra Finance; informatiile pe care noi le-am gasit ne spun ca putem primi banii in aceeasi zi de la accesare.

- Ocean Credit, o alta societate nebancara specializata in microcredite, de la care putem obtine bani rapid, fara batai de cap. Informatiile de pe platforma online a Ocean Credit ne spun ca daca respetivul imprumut ne-a fost aproabat, in mai putin de 30 de minute vom avea banii pe card.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet