Imprumuturi rapide la domiciliu, fara extras de cont

Vrei sa obtii un imprumut rapid, dar n-ai cont la banca? Poti sa accesezi un credit la domiciliu!


O varianta buna de a apela la imprumuturi rapide, pentru cei ce nu detin un cont bancar, sunt creditele la domiciliu.

Exista oferte in piata nebancara din Romania care iti permit sa accesezi un imprumut chiar fara sa detii un cont bancar, asadar, fara extrasul de cont - instrumentul de verificare al eligibilitatii financiare pe care-l solicita mai noua IFN-urile ce acorda imprumuturi rapide. Evident, chair daca accesezi imprumuturi la domiciliu, asta nu inseamna ca nu trebuie sa ai un venit stabil, pentru a-ti putea justifica bonitatea, asadar ca iti poti rambursa imprumutul.
Deci, daca vrei un imprumut rapid nebancar la domiciliu, pentru simplu motiv ca nu ai un cont bancar, poti apela la una din societatile nebancare ce au in portofoliu astfel de credite. Sunt cateva IFN-uri ce acorda credite la domiciliu, un serviciu care se plateste.

Ce presupune serviciul de gestionare la domiciliu a unui imprumut nebancar? Inseamna ca un reprezentant al IFN-ului te va vizita acasa, iti va oferi detaliile necesare pentru accesarea unui imprumut, mai apoi, daca lucrurile sunt in regula, tot acasa semnezi contractul de credit, urmand ca tot de la domiciliu sa achiziti ratele, prin deplasarea lunara ori saptamanala a aceluiasi reprezentant.

Acest consultant financiar al IFN-ului iti va aduce banii acasa, in cazul in care ti-a fost aprobat creditul si tot el se va asigura ca platesti ratele, pe durata derularii contractului agreat anterior.

Societatea nebancara care a introdus in Romania acest serviciu de gestionare la domiciliu a unui imprumut a fost Provident. La Provident te poti imprumuta si poti solicita serviciul de "credit la domiciliu", caz in care vei plati o suma de bani aferenta acestui serviciu, iar un reprezentant al acestei societati va asigura legatura dintre tine si societate de-a lungul derularii contractului de impumut, precum si al etapei anterioare. Mai precis, acest consilier financiar te va vizita si iti va prezenta oferta, apoi iti va stabili suma pe care o poti imprumuta in raport cu veniturile tale actuale, iar, daca se semneaza contractul si primesti banii, urmeaza sa se deplaseze la domiciliu pentru ridicarea ratelor saptamanale sau lunare. De curand, provident a scazut intervalul de acordare al imprumutului la domiciliu de la 48 la 24 de ore, asadar, chiar puteti beneficia de sumele de bani dorite intr-un timp foarte scurt.

O alta societate ce acorda in prezent credite la domiciliu este iCredit. iCredit ofera clientilor imprumuturi rapide, accesarea se poate face sunad la sediul societatii sau daca iei legatura cu un consultant al acestui IFN, acesta se poate deplasa la tine la domiciliu pentru a-ti oferi toate detaliile necesare. Solicitarea de imprumuturi la domiciliu pentru reprezentantii celor de la iCredit, trebuie sa fie insotita de buletinul de identitate si o adeverinta de salariu. De retinut ca nici iCredit nu solicita garantii materiale ori de alta natura pentru aceste credite la domiciliu.

Steiner Credit este o alta societate cu credite la domiciliu in portofoliu. In 72 de ore de la accesare poti obtine sua dorita direct la tine acasa, iar rambursarea se face intr-un ritm propriu, raportat la posibilitatile tale financiare. Din pacate Steiner Credit activeaza doar in Bucuresti si Prahova. Asadar, doar daca locuiesti in aceste zone, poti solicita un imprumut rapid la domiciliu de la Steiner Credit.

Asadar, iata ca exista posibilitatea de a accesa imprumuturi rapide la domiciliu, fara extras de cont, insa, trebuie sa tineti cont ca acesta este un serviciu care suporta un cost, deci, veti plati o suma de bani in plus fata de costurile creditului solicitat. De asemenea, creditul la domiciliu are limitari de locatie, pentru ca societatile nebancare ce au in portofoliu aceste imprumuturi sunt axate doar pe anumite localitati din tara, in general pe orasele mari.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet