Credite online fara dovada de venit in 2016

Daca va intrebati cum puteti accesa in 2016 credite online fara dovada de venit, ei bine, nu aveti cum


Stiu multi dintre cei ce apeleaza la creditele rapide de la IFN vor sa scape de adeverinta de venit, motiv pentru care, astfel de cautari sunt frecvente, iar intrebarile primite din partea voastra, vin sa intareasca aceasta afirmatie.

Ei bine, chiar daca scapati de atat de nedorita adeerinta de venit, apeland la credite online, tot nu scapati de a face dovada ca sunteti capabili financiar de a va rambursa imprumutul. Aceasta capabilitate se regaseste in extrasele de cont pe care IFN-urile vi le solicita la accesarea online.


Stiti probabil ca multe IFN dintre cele ce acorda microcredite rapide solicita la accesare doar copie dupa buletin si copie dupa extrasul de cont. Extrasul de cont are rolul aici de a va demonostra bonitatea - societatea nebancara isi da seama astfel daca in contul dumneavoastra intra lunar niste bani suficienti in a va sustine imprumutul solicitat.


Chiar daca intre timp in piata financiara, o serie de banci afiseaza offerte de credite fara adeverinta de venit (banci precum ING Bank, Banca Romaneasca, Idea::Bank, CEC Bank, Banca Transilvania, etc), totusi, la ele aveti posibilitatea ca online sa obtineti o preaprobare, pana la urma, tot trebuie sa vizitati una din agentiile acestor banci pentru semnarea contractelor de credit. Asadar, bancile ofera credite fara adeverinta de vneit, insa, nu aveti posibilitatea sa accesati 100% online un credit bancar. Si atunci, revenim la IFN-uri, daca dorim sa nu ne deplasam de acasa, sa rezolvam totul dintr-un foc, in fata calculatorului.

Credite online fara dovada de venit in 2016 ofera multe dintre IFN-urile romanesti, cele mai multe dintre ele in conditii lejere, cu doua acte: buletin si un extras de cont.

Iata cateva dintre cele mai cunoscute IFN-uri din piata care au in portofoliu astfel de credite online fara adeverinta de venit, doar cu extras de cont: Viva credit, Telecredit, CreditFix, ExtraCredit, Fast Finance, Ferratum, etc.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet