Imprumuturi nebancare pentru restantieri 2016

Ce societati ofera imprumuturi nebancare pentru restantieri in 2016 si care sunt costurile acestor credite?


Stiu ca multi dintre voi va intrebati care mai sunt perspectivelor restantierilor de a accesa imprumuturi nebancare in 2016, de aceea noi ne-am propus sa facem o incursiune in ofertele IFN-urilor la acest inceput de an, pentru a va oferi informatii proaspete.

Vestea buna este ca, incet-incet si bancile vor fi mai maleabile in privinta restantierilor, atata timp cat vor obtine din partea lor acordul de consultare al bazei de date ANAF. De exemplu, o persoana inscrisa in Biroul de Credit ca rau-platnic, care si-a achitat imprumutul, care are un venit actual stabil, cu perspectiva buna financara pentru viitor, cu siguranta va fi agreat si de catre banci, caci pana la urma, conteaza in primul rand sa ai de unde plati imprumutul, nu o divergenta anterioara pe care ai avut-o cu o institutie financiara.
Spre exemplu, Idea::Bank, desi nu ne spune clar ca acorda credite restantierilor, ne da un indiciu in aceasta directie, spunandu-ne ca in functie de istoricul de plata al clientilor, le pot aloca o marja a dobandei mai mica sau mai mare. Marja dobandei la Idea::Fast, un credit rapid bancar ce-ti poate aduce sume de bani de maxim 10.000 de lei, poate varia intre 15% si 19%. Trebuie sa recunoastem ca este un inceput bun, chiar daca pare doar o licrarie firava in aceasta directie.

In privinta imprumuturilor nebancare pentru restantieri, estimam ca si in 2016, ca si in 2015 de altfel, vom avea de-a face cu foarte multe societati ce se vor alinia acestui segment de creditare. Desigur vorbim de segmentul microcreditarii - acordare de sume mici de bani pe termen scurt. Microcreditele sunt de regula accesibile si restantierilor, celor inscrisi in Biroul de Credit cu un istoric nebgativ.

Astfel de variante de credite vom intalni spre exemplu la: Viva Credit, Telecredit, CreditFix, Fast Finance IFN, Extra Credit (IFN Extra Finance), Ferratum, etc.

Categoria rau-platnicilor va fi una totusi defavorizata, in special din cauza ieftinirii creditelor bancare care a adus in prim-plan o crestere a numarului de credite acordate de catre banci. Asadar, bancile si IFN-urile nu mai sunt atat de avide in a face rost de clienti, si atunci, logic va fi ca acordarea sa fie usor mai restrictiva sau mai responsabila, depinde din ce punct de vedere privesti.



Va mai informa de asemenea ca tot din perspectiva acestor imprumuturi nebancare pentru restantieri 2016, va vom tine la curent pe parcursul acestui an. Prognoza noastra din acest moment este ca, acest an va fi usor mai bland cu restantierii, in sensul in care, vor obtine mai usor imprumuturi, atat de la IFN-uri cat si de la banci.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet