Imprumuturi avantajoase la domiciliu

Imprumuturi rapide si avantajoase la domiciliu oferite de Avantaj Expert Credit IFN


Bazandu-se pe doua reguli sanatoase ale finantarii, anume oferta de produse avantajoase in comparatie cu alte produse si faptul ca orice persoana are dreptul la reabilitare din punctul de vedere al trecutului financiar, Avantaj Expert Credit, este o societate nebancara deja cunoscuta in piata.

Caracteristicile creditelor oferite de acest IFN sunt:

- costuri corecte
- obiectivitate in analiza informatiilor
- rapiditate in analiza.
Orice persoana cu varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani poate beneficia de un credit de la Avantaj Expert Credit, cu conditia sa detina venituri demonostrabile din salarii, pensii, venituri PFA, venituri din chirii ori din agricultura. De asemenea, trebuie sa fie cetatean roman si sa aiba domiciliul stabil in Romania.

Sunt acceptati si clientii cu referinte negative, cei raportati in Biroul de Credit ca restantieri, in functie de fiecare situatie in parte.

Accesarea unui imprumut este simpla si ea poate consta in completarea unei cereri de credit impreuna cu un partener Avantaj.

Documentele necesare accesarii:

- adeverinta de salariu
- cupon de pensie si decizie de pensionare
- carte de identitate
- factura de utilitati
- document cu contul IBAN al clientului

Imprumuturile rapide la domiciliu oferite de Avantaj Expert Credit sunt foarte usor de accesat. Clientii primesc banii acasa, la domiciliu, iar plata ratelor se face de doua ori pe luna, adica o data la doua saptamani, prin intermediul unui partener al IFN-ului In cazul creditului la domiciuliu nu aveti nevoie de un cont bancar. Insa, gestionarea la domiciliu a imprumutului implica costuri suplimentare, iar accesarea lui este posibila doar pentru anumite zone. Puteti verifica disponobilitatea lui la telefonului 0722 82 68 25.

In cazul in care optezi pentru creditul la domiciliu, dupa ce ai completat formularele si ti s-a aprobat imprumutul, banii ii primesti la domiciliu. Ratele le vei plati toto de la domiciliul tau, iar costul total al imprumutului este mai ridicat, pentru ca plati si o taxa de administrare la domiciliu.

Accesand aceste produse financiare marca Avantaj Expert Credit, poti solicita sume de bani cuprinse intre 500 si 5500 lei, pe perioade de timp cuprinse intre 6 si 22 de luni.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet