Credit Ferratum doar cu buletinul

Poti obtine un imprumut online, rapid, doar cu datele din buletin, aplicand online in cateva minute


O sursa de finantare facila ne este oferita de cei de la Ferratum, care ofera clientilor credite rapide doar cu buletinul, in conditii avantajoase de accesare.

Ferratum este o societate nebancara aparuta relativ recent in piata, dar care a avut o evolutie fuliminanta, printr-o buna capitalizare a imaginii si o publicitate adecvata, dupa parerea noastra.

Cei de la Ferratum ne explica tainele conceputului de credit cu buletinul, in contextul ultimilor zece ani, facand o analogie cu perioada de dinainte de criza economica.

Definitirea proprie a creditului cu buletinul in conceptia Ferratum: apiditate, eficienta, comoditate. Cu alte cuvinte, este vorba de un imprumut rapid acordat de acest IFN, prin completarea datelor din buletinul de identitate intr-un formular online disponibil pe platforma ferratum.ro.


Obtinerea unui imprumut la Ferratum se poate face destul de rapid, tinand cont de conditiile suma de acordare.

Iata de exemplu, ce documente trebuie sa prezinti pentru aporbarea creditului, asa cum sunt ele transpuse pe site-ul Ferratum: "Documentul de identitate. Ai nevoie doar de buletin sau cartea de identitate; nu trebuie sa le scanezi sau sa ni le trimti in vreun fel, si le folosesti doar ca sa completezi datele online. Ferratum. Simplu."

Pentru ridicarea banilor, vei avea nevoie de un act de identitate, banii ii poti ridica de la o agentie CEC. De la al doilea credit, poti primi banii intr-un cont personale bancar, asadar, nu mai este nevoie sa te deplasezi.

Pentru un prim credit poti obtine maxim 250 de lei, incepand cu al doilea suma maxima poate ajunge la 1290 lei. Perioadele de finantare sunt de 15, 30 ori 45 de zile.

Pentru a va informa in mod corespunzator, trebuie sa stiti ca, aceasta forma de credit doar cu buletinul este doar un nume dat imprumutului Ferratum. TOt pentru acelasi credit Ferratum mai sunt si alte denumiri: credit online urgente, prin SMS, pana primesti salariu, nebancar urgent, pe termen scurt, rapid fara acte, fara acte la domiciliu, etc. Asadar, eu personal n-as lua in sens strict notiunea de credit rapid doar cu buletinul. Dupa parerea mea, sunt in fata unui microcredit facil, adica sume de bani mici acordate pe termen scurt.

De asemenea, trebuie sa mai sititi, inainte de a aplica ca, exista si niste conditii minime de a accesa acest credit doar cu buletinul de la Ferratum:

- sa aveti o varsta minima de 24 ani
- sa aveti venituri lunare (aici nu ni se specifica valorile, deci, va lasam pe dumneavoastra sa aflati exact care sunt valorile nete solicitate).

Iata deci ca am descris in cateva cuvinte imprumutul Ferratum, numit de acest IFN "credit doar cu buletinul", insa, pentru ca aceasta numire este doar una din multele acordate de societatea nebancara, eu nu m-as baza prea mult pe nume si as merge mai ales pe cerintele minime obligatorii de accesare.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet