Credite nebancare fara vechime in munca

Poti sa contractezi niste credite nebancare daca ai o vechime mica la locul de munca?


Credite nebancare fara vechime in munca, ori cu o vechime mica, cuantificata in cateva luni lucrate, puteti gasi la unele IFN-uri mai permisive.

Ideea acestui articole ne-a fost sugerata de unul dintre dumneavoastra, care ne-a intrebat printr-un mesaj, daca este vreo institutie care poate sa acorde un credit de nevoi personale, tinand cont ca are doar 3 luni vechime in campul muncii.

De regula, societatile nebancare ce acorda credite rapide, nu solicita o anumita vechime la locul de munca, insa, prin faptul ca printre obligatiile tale atunci cand contractezi un credit este si cea a unui extras de cont (pe o anumita perioada de timp), institutiile financiare pot vedea intrarile pe un anumit interval de timp catre contul tau bancar. Asadar, nu esteneaparat o regula ca acele societati ce acorda imprumuturi rapide, nu solicita vechime la locul de munca. Dar, trebuie spus ca, totusi, acele societati nebancare, de regula, nu o fac. Fiind acordate pe termen scurt, de ordinul a 1 - 6 luni, imprumuturile rapide, nu necesita vechime la locul de munca, ci un venit constant permanent care sa asigure rambursarea la timp a creditului.


Printre societatile nebancare ce acorda credite fara vechime in munca, se numara:

1. Provident - care solicita ultimul fluturas de salariu si ultimul cupon de pensie, fara a te intreba de vechime, fara a-ti solicita copie dupa cartea de munca. De la Provident, poti sa iei imprumuturi de la 500 la 3500 pentru un prim imprumut, iar daca esti client mai vechi, poti ajunge si la 5.500 lei;

2. Viva Credit - societate nebancare ce acorda credite rapide pana la salariu, nesolicitand vechime in munca. Tinand cont ca imprumuturile lor se acorda pe termen de pana la 35 de zile, este aproape neimportant daca ai sau nu vechime in munca. De la Viva, poti sa iei imprumuturi de la 100 la 1000 de lei.

3. Ferratum - tot o societate nebancara ce acorda credite pe termen scurt, de pana la 30 de zile, unde nu conteaza de asemenea daca ai sau nu vechime la locul de munca. De la ei poti imprumuta sume de la 200 la 1290 lei.

4. IFN Extra Finance - are in portofoliu creditul extra simplu, un imprumut pe termen scurt, acordat de la 5 zile pana la 30 zile. Prin acest imprumut poti solicita sume de bani cuprinse intre 200 si 2000 lei.

Acum, pentru ca imprumuturile rapide sunt destul de scumpe, puteti sa va orientati catre un credit de nevoi personale pe termen mai lung. Aici puteti sa va orientati catre Cetelem - o societate nebancara ce ofera clientilor credite in conditii avantajoase de dobanda. La Cetelem, conditiile sunt sa ai 3 luni vechime la ultimul loc de munca. Deci, cel care ne-a intrebat daca poata sa obtina un credit de nevoi personale cu 3 luni vechime la locul de munca, ar putea sa se incadreze in conditiile creditelor de nevoi personale de la Cetelem.

In general, societatile nebacare ce acorda credite de nevoi personale cu o dobanda rezonabila, solicita si vechime la locul de munca. Multe merg pe 12 luni vechime totala si 3 luni la ultimul loc de munca.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet