Imprumut urgent fara acte 2015

Cei ce vor asa acceseze un credit fara acte, de regula vor sa nu li se solicite adeverinta de venit


Ca sa scapi de corvoada adeverintei de venit in 2015, dobanda anuala efectiva devine un numar alcatuit din cel putin doua cifre, in cel mai fericit caz, pentru ca de regula, pentru astfel de imprumuturi dobanda anuala efectiva depaseste 100%.

Multi oameni cu venituri mici, ori fara carte de munca, vor sa faca rost de bani fara sa fie nevoiti a prezenta o adeverinta de venit, iar acest lucru costa.

In piata financiara din ROmania exista astfel de oferte, insa, dobanzile sunt pe masura riscurilor.

De ce apeleaza oamenii la astfel de variante de a face rost de bani? Evident din disperare, iar cei ce n-au fost intr-un astfel de colaps financiar nici nu prea au cum sa inteleaga situatia semenilo lor, mai putin norocosi.


In fine, nu trebuie sa facem acum analiza sociologica asupra cautatorilor de imprumuturi urgente fara acte, noi dorim doar sa va prezentam solutii, sa va prezentam cele mai bune oferte.

Printre societatile nebancare de la puteti solicita un astfel de imprumut urget fara acte in 2015, se numara:

- Credius - o societate nebancara ce ne spune ca putem solicita un credit fara adeverinta de venit, insa in schimb dobanda creste cu 10 puncte procentuale, fata de un credit de nevoi personale car eimplica si o dovada de venit.

- iCredit - Un IFn ce ne spune ca acorda credite doar cu buletinul, insa, pe platforma online descoperim ca actele solicitate pentru accesarea unui credit rapid sunt buletinul si adeverinta de venit. Este adeverat poti opta pentru varianta creditului ipotecar, caz in care nu mai ai nevoie de adeverinta de venit.

- IFN Extra Simplu - este  societate nebancara ce ne spune foarte clar ca put3em obtine un credit doar pe baza buletinului de identitate si a unui extras de cont. Deci, aici avem de-a face cu un imprumut urgent fara acte.

- Viva Credit - ofera credite pana la salariu doar pe baza buletinului de identitate, insa, pe platforma online ni se transmite ca, ni se pot solicita si alte documente "la cerere, alte documente care pot dovedi bonitatea ta".

Noi ne-am interesat inainte despre ofertele IFN-urilor din Romania pentru a descoperi care sunt cele ce ofera imprumuturi fara adeverinta de venit. Pareri despre astfe de acordari am descoperit pe unele forumuri de specialitate. Ce nu am descoperit pe niciun forum legat de creditele urgente fara acte sunt informatiile legate costurile suportate de clienti si de riscurile societatilor care le acorda.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet