Credite simple, fara garantii, prin Kiwi Finance

Kiwi Finance ofera clientilor credite de nevoi personale fara garantii, in conditii simple


Daca nu stiati va spunem noi, Kiwi Finance este un broker de credite, un expert de ajutor pentru cei ce doresc sa accesez un credit bancar in cele mai bune conditii de acordare si in cele mai optime conditii de confort.

Am deschis subiectul despre confort dintr-un simplu motiv: romanii nu se simt deloc confortabil atunci cand trebuie sa negocieze cu bancile, ba dimpotriva. Aceasta lipsa de confort care conduce de cele mai multe ori la lipsa oricaror informatii despre contractul de finantare pe care-l semneze, si deci agreeaza, un client, a determinat destul de multe problme, iar realitatea de astazi ne confirma acest adevar.

Din aceasta pricina, dar si din alte cateva motive, le recomandam celor care nu se simt confortabil in discutiile cu bancile, sa apeleze la brokerii de credite. Avand in vedere ca este bine sa alegi societati cunoscute, cu renume in piata, va sugeram astazi aceasta societate de brokeraj, anume Kiwi Finance.


Creditul de nevoi personale de la Kiwi Finance este un credit negarantat, acordat in conditii lejere. Principalele sale atuuri sunt: rapiditatea de acordare, simplitatea conditiilor de eligibilitate, rata fixa si lipsa suprizelor neplacute.

Caracteristicile creditului de nevoi personale fara garantii:

- dobanda fixa de la 10,44%;
- sume maxime de 60.000 lei;
- rate fixe si aprobare ultra-rapida;
- poti sa obtii si o refinantare a unor credite mai vechi, reducandu-ti in acest mod ratele anterioare cu pana la 40%;
- trebuie sa detii un venit net lunar de minim 600 de lei per membru de familie.

Iata si care ar fi costurile aferente, conform graficului Kiwi Finance:


Un lucru foarte important de retinut este acela ca la Kiwi Finance obtii nu doar o intermediere in vederea obtinerii unor credite, ci si consultanta financiara. Aceasta societate este recunoscuta pentru expertiza sa in domeniul finantelor familiei. Deci, poti sa dispui de servicii de calitate, si de un somn linistit, chiar daca nu este un imprietenit al mediului bancar.

Postări populare de pe acest blog

Imprumuturi rapide intr-o ora de la accesare

Simplu si rapid cu dobanda 0

Credite doar cu buletinul de la amanet